Білі троянди – свята та приводи

Білі троянди

Коли наближається важлива подія, всі ми обов’язково даруємо квіти – як основний подарунок або як доповнення. І найчастіше обираємо троянди. Троянда – найбільш популярна та затребувана квітка, яка завжди у тренді. Намагаючись купити ефектний букет, зазвичай обирають червоні квіти. Композицію з білих троянд часто не помічають через стриманий, майже непомітний колір бутонів. Сьогодні флористи служби доставки квітів по Україні «101 роза» пояснюють, чому саме ці квіти заслуговують особливої уваги та гідні стати найкращим подарунком для ваших рідних і коханих.

Значення білої троянди

Вважається, що білі троянди краще інших підкреслюють красу квітки, оскільки не відволікають яскравим кольором від справжньої чарівності. Білий символізує чисті помисли, світлі почуття, повагу, щирі привітання, надію на світле майбутнє. За старих часів білий колір означав невинність і честь, тому саме біла троянда була традиційною квіткою нареченої на весіллі. Світлі рози також обирають для прикрашання церемоній, залів, релігійних обрядів і церемоній прощань.

Якщо вибирати квіти для романтичного букета, біла троянда буде символізувати безумовне кохання, чисті наміри, спокійні, зважені емоції. Червона, навпаки, розкаже про бурхливі почуття, пристрасть, рожеві – про закоханість.

З якого приводу дарують білі троянди?

Однозначної відповіді немає. Дарування букета – річ емоційна, чуттєва, у цій справі не може бути жорстких рамок і вказівок, але є деякі рекомендації. Білі троянди – квіти універсальні, вони будуть доречні майже на будь-якій події: день народження, ювілей, весілля, пропозиція руки та серця, річниця, хрестини або похорон. Рози цього кольору можна дарувати людям незалежно від віку, статі, ступеня родства. Однозначно можна сказати за урочисті заходи – там обов’язково повинні бути білі троянди. Саме вони підкреслять важливість того, що відбувається, стануть родзинкою свята. До таких подій радимо вибирати елітні преміум-сорти на довгому стеблі.

Можна скільки завгодно розповідати про красу квітів, а можна самому подивитись каталог і вибрати букет з доставкою у ваше місто, котрий підкорить серце винуватця урочистості.


Читати також