Переваги покупки косметики в інтернет-магазині

косметика

У вас закінчився крем, шампунь, помада. До вихідних далеко, а шопінг у робочий день відкладається. А відчувати незручності – ой, як не хочеться. Виручить інтернет-магазин косметики, де можна замовити товари і вдень, і вночі, а отримати вже протягом доби-двох.

Переваги онлайн-покупок

Цей спосіб став єдиним у період пандемії, та й зараз він обганяє за вигодами класичні покупки.

  1. Зайнятися вибором і замовленням продукції, що сподобалася, можна скрізь, де є інтернет-підключення. Стоїте в черзі, їдете в транспорті, очікуєте на прийом у лікаря  ̶  використовуйте телефон для вивчення електронного каталогу.
  2. На сайтах немає лімітованого робочого дня та свят, адже ресурси функціонують у режимі «24/7» 365 днів на рік.
  3. Спостерігається значна економія часу: від півгодини, якщо звичайний магазин знаходиться неподалік будинку, до 2-3 годин, коли потрібно ще кудись під'їхати. А якщо вас «зачепив» шопінг, то витратите на нього цілий день. Комусь таке проведення часу «в кайф», але більшості не подобається, коли в пошуках улюбленого кольору помади потрібно відвідати кілька магазинів. Купити щось інше, а потім відкласти убік – не варіант.
  4. Нестача готівки – ще один привід отоваритися на сайті. Оплати приймають банківськими картками, багато хто став підключати електронні гаманці. Просунуті продавці нетерпляче «поглядають» у бік криптовалюти, плануючи, коли зможуть запропонувати цей спосіб розрахунку.
  5. Зацікавити потенційних клієнтів вдається значним асортиментом засобів для догляду за обличчямдля волосся, декоративної косметики та ін., докладним описом товарів і зниженими цінами. Власнику сайту не потрібно оплачувати орендований офіс, щомісяця видавати зарплату персоналу. Він може собі дозволити оптимізувати купівельні витрати, запропонувати ціну на товари на 10-20% нижчу за ту, що зустрічається у звичайних магазинах. Заповзятливі покупці пробують тестувальні екземпляри в ТЦ, великих маркетах. А замовляють те саме онлайн, на більш вигідних для себе умовах.
  6. Доставка завдяки «Новій пошті» відбувається якомога ближче до клієнтів. Встановлення в населених пунктах пошти від цього транспортного перевізника дозволяє отримати товар поряд з будинком. За допомогою мобільного додатка забрати посилку можна навіть уночі.
  7. Хитрий хід, який використовується у торгівельних мережах: коли покупець не знаходить те, що зазвичай купує, йому доводиться піти чи взяти щось подібне, але іншої марки. Зазвичай «спрацьовує» друге, бо знову кудись іти і щось шукати наважуються одиниці (особливо чоловіки). Коли буде наступна доставка та що привезуть, не знають навіть продавці.

Господар інтернет-магазину зацікавлений у розвитку бізнесу, тому закуповує товари партіями. Він відстежує найбільш затребувані позиції, прагне замовити нову партію до того, як усе закінчиться. Якщо так вийшло, що хтось зробив велику оптову закупівлю, то в цьому випадку менеджер орієнтовно підкаже, коли планується поповнення асортименту. Також він може взяти телефон потенційного клієнта, щоб повідомити про прибуття позицій, які цікавлять.

Компанія «Аврора Стиль» цінує своїх клієнтів. Тут на вас чекає комфортне та делікатне обслуговування.


Читати також