Навушники для геймерів – дротові чи бездротові?

Навушники для геймерів

Більшість людей вважають, що дротові навушники пропонують кращу якість звуку, ніж бездротові моделі. Це правда, але окрім типу підключення слід враховувати й інші фактори. Як не дивно, але ціна часто свідчить про якість виробу. У дорожчих моделях більша чистота й глибина звуку, а також вища якість матеріалів, які використовуються для виробництва. Хорошим прикладом є ігрові бездротові та дротові навушники HyperX, які обирають більшість геймерів та просто поціновувачів якісного звучання.

Бездротові навушники з високою автономністю  

Популярна модель бездротових навушників SteelSeries Arctis 7 – це приклад недешевої гарнітури, але у її ціна дійсно виправдана. Навушники оснащені динаміком S1, що забезпечує прекрасний звуковий баланс. Модель підходить для:

  • геймерів;
  • поціновувачів фільмів;
  • меломанів.

Популярний магазин електроніки та техніки «Експерт» завжди має в наявності бездротові навушники SteelSeries Arctis 7, оскільки попит на стабільно високий. Але якщо є необхідність підібрати дешевший варіант цього або іншого бренду, асортимент інтернет-магазину дозволяє це зробити.

Модель SteelSeries Arctis 7 від HyperX гарантує основну перевагу бездротових навушників – можливість вільно рухатися без необхідності постійно поправляти шнур. Також не варто переживати, що батарея навушників розрядиться під час тривалої гри або перегляду багатогодинного кінофільму. Дана модель забезпечує тридцять годин роботи без підзарядки. Захист від поту, дощу, пилу – додаткові переваги, якими виробник наділив дану модель.  

Якісні дротові навушники

Дротові навушники SteelSeries Arctis 5 бренду HyperX мають амбушури виготовлені з матеріалу, який використовується для виробництва спортивного одягу. Вони забезпечують приємне відчуття прохолоди й належну циркуляцію повітря. Це хороший вибір для власників стаціонарних комп'ютерів та консолей Xbox One. Підключення навушників до консолі Microsoft можливе лише через міні-джек 3,5 мм, тоді як звук з комп'ютера без звукової карти краще передається через порт USB, забезпечуючи об’ємне звучання в форматах 5.1 або 7.1. SteelSeries Arctis 5 мають два штекери, які можуть додатково підключатися до бездротового зв'язку через радіозв'язок.  

Дротові, як і бездротові, навушники перед покупкою краще поміряти. Буває так, що бездротові моделі випадають з вуха. У такому разі дротові моделі з оголовком залишаються єдиним вдалим варіантом для покупки. Досвідчені комп’ютерні гравці часто обирають одразу два типи навушників, щоб найкраще використовувати їхні переваги у різних ситуаціях.


Читати також