Поради вiд Flowers.ua: Як доглядати за трояндами

догляд за трояндами

Найприємнішим подарунком для дівчини на будь-яке свято завжди будуть пишні букети квітів. Серед великої кількості квіткових композицій особливе місце займають троянди. Розведенням королеви квітів займаються майже всі професійні флористи та провідні сервіси з продажу квіткової продукції. Сьогодні, щоб придбати букет квітів, не потрібно навіть виходи з оселі, достатньо оформити замовлення в інтернет-магазині Flowers.ua. До вашої уваги представлений великий асортимент різноманітних квітів на день народження, річницю чи інше свято. 

Як доглядати за букетом троянд 

Букет троянд може простояти в кімнаті декілька тижнів, якщо за ним правильно доглядати. Спочатку потрібно прибрати зайве листя і шипи, щоб вони не були занурені у воду. Це допоможе попередити процес гниття. Ні в якому разі не ставте троянди у проточну воду. В ній багато кисню та важких хімічних сполук. Обирайте відстояну або прокип'ячену воду кімнатної температури. Влітку температура води повинна бути 12-18 градусів, а взимку - 22-25. Квіти в коробці оброблені спеціальним флористичним розчином, тому будуть довше стояти у зрізці, але краще поставити букет так, щоб на нього не потрапляли прямі сонячні промені. У вазу можна додати ложку цукру чи активованого вугілля. Цукор додає поживних речовин, а вугілля захищає квіти від бактерій і зовнішніх подразників. Змінюйте воду кожні 3 дні, щоб вона не застоювалася. Промивайте вазу від слизу і підрізайте пошкоджене листя. Час від часу оприскуйте букет із пульверизатора, щоб пелюстки залишалися декоративними. Слідкуйте, щоб вода не потрапляла до центру бутона. У спекотні дні краплі можуть працювати як лінзи та викликати опіки на листах. При кожній зміні води потрібно обрізати стебла - так ви можете зекономити сили для квітки, і вона проживе довше. Не ставте букет квітів біля обігрівача чи кондиціонера. В таких умовах троянда швидко втрачає свою красу, а листя стають жовтими. 

Зручний додаток для смартфона

дівчина з трояндами

Інтернет-магазин квітів має величезний вибір букетів, якість і вартість яких приємно вас здивує. Доставка квітів від Flowers.ua – це чудова можливість порадувати близьку людину навіть на відстані. Замовити квіти можна на сайті або завантаживши додаток на App Store чи Play Market.

Компанія розуміє, наскільки важливо приділяти увагу близьким у наш час, тому доставка квітів працює по всіх містах України, де немає бойових дій.


Читати також