Болюча тема власників iPhone – ремонт

ремонт айфонів в Одесі

Несправності продукції від Apple, безперечно, завдають чимало прикрощів шанувальникам американського бренду. Дуже рідко користувачі пристроїв від цієї компанії відмічають, що їхня техніка працює стабільно добре і на неї немає жодних нарікань. Активне користування айфоном, айпадом чи розумним годинником обов’язково рано чи пізно призведе до появи подряпин чи (навіть гірше) тріщин на корпусі або дисплеї. Попри те, що ремонт айфонів в Одесі не завжди вдається зробити дешево, все ж це краще рішення, ніж купувати новий пристрій.

Типові «болячки» популярних гаджетів від Apple

Власники айфонів часто постають перед різними труднощами при оновленні чергової версії iOS, перенесенні даних зі старого пристрою, джейлбрейку або запуску нової програми. Зазвичай це спричинено збоями в апаратному чи програмному забезпеченні, які потрібно виправити. Крім смартфонів, неприємні сюрпризи в роботі можуть піднести й інші продукти корпорації Apple. Фахівці сервісного центру Fixer мають великий досвід роботи з гаджетами цього американського технологічного гіганта: iPhone, iPad та iMac. Ремонт Apple Watch в Одесі також може бути виконаний, що є рідкістю, адже спеціалістів для ремонту розумних годинників у нашій країні дуже мало.

Оскільки серед українців найпопулярнішим із пристроїв Apple є iPhone, до фахівців з компанії Fixer найчастіше звертаються з такими проблемами:

  • білий / чорний екран,
  • розбита матриця,
  • втрата даних,
  • пошкодження, спричинені потраплянням вологи.

Як вирішуються проблеми з несправною технікою Apple?

Таке неприємне явище, як білий або чорний екран, може бути спричинене невдалим оновленням програмного забезпечення або джейлбрейком. Щоб розв’язати цю проблему, іноді достатньо перезавантажити пристрій, але найчастіше доводиться скидати всі налаштування або завантажувати iPhone у режимі DFU. Такі маніпуляції краще довірити фахівцям Fixer, щоб не погіршити проблему й не втратити всі дані.

У випадку втрати даних необхідно скористатися програмним забезпеченням Stellar Data Recovery. Тим, хто звик відновлювати всі свої файли за допомогою iTunes / iCloud, краще звернутися по допомогу до експертів Fixer. Вони заощадять зусилля і час клієнта та обов’язково повернуть файли, що «загубилися».

Залитий водою iPhone може перестати вмикатися. Компанія Apple не покриває своєю річною гарантією неполадки, спричинені потраплянням рідин у корпус приладу. Ремонт iPad в Одесі в разі «купання» пристрою має всі шанси на успіх завдяки майстрам Fixer, які неодноразово повертали життя айфонам після випадкових затоплень.


Читати також