Кілька бізнес ідей для підприємців-початківців

бізнес ідея

Франшиза

Розкручений бренд дає вам дозвіл на відкриття підприємства під його вивіскою. Ви практично не витрачаєтеся на рекламу і маркетинг, користуєтеся перевіреними технологіями і пропонуєте відомий товар або послугу, що вже має визнання. Це чудовий варіант для кафе, барів, ресторанів, піцерій і подібних закладів. Впізнаваний бренд сам приведе до вас людей, головне - дотримуватись усіх вимог, прописаних у договорі з правовласником.

Виїзні побутові послуги

Великий попит на цей вид послуг обумовлений високим темпом життя, коли не вистачає часу на похід до салону, відвідування сервісного центру чи поїздку з дитиною до репетитора. Тут дуже широке поле для діяльності, все залежить від ваших знань і вмінь: ремонт комп'ютерної техніки, ремонт побутової техніки й автомобілів, прибирання приміщень і чищення килимів, послуги косметолога і тату-майстра, догляд за дітьми та літніми людьми, послуги для домашніх вихованців і багато іншого. Важливо бути мобільним і вміти підлаштовуватися під графік клієнтів.

Дизайн і веб-дизайн

Щоб створити якісний дизайн-проєкт або класний сайт, не потрібне офісне крісло, натовп колег і завжди правильна думка начальника. Маючи необхідні навички та художній смак, ви можете творити в затишній домашній обстановці. Це найочевидніший приклад, як відкрити свій бізнес без вкладень: просто виконувати звичну роботу, але не в офісі для роботодавця, а вдома безпосередньо для клієнта.

Майстерня з ремонту велосипедів та інших малих транспортних засобів

Приємно усвідомлювати, що шанувальників здорового способу життя стає дедалі більше, а отже, на вулицях наших міст більше стає велосипедів, самокатів, скейтів і роликів. Активне використання цих корисних винаходів призводить, на жаль, до неминучих поломок і несправностей. Відкривши, наприклад, у гаражі невелику майстерню, ви не відчуватимете недоліку в клієнтах, особливо якщо дасте фору великим сервісним центрам у термінах і вартості ремонту. Але починати доведеться з реклами для своєї цільової аудиторії: форуми, клуби за інтересами, відомі місця для катання – вас мають знати скрізь. На основі майстерні можна організувати надалі пункт прокату.

Розважальні заходи

Ви - життєрадісна, активна людина, котра отримує задоволення від спілкування та веселих ігор? Запропонуйте себе як аніматор, сценарист або ведучий розважальних закладів. Написати оригінальний сценарій весілля чи іншого торжества, провести захоплюючий квест чи розважити відвідувачів кафе своїми творчими талантами – ще один варіант ідеї для бізнесу з мінімальними вкладеннями. Можна працювати разом з фотографом і діджеєм, що тільки додасть балів заходу, який проводиться вами. Добре знаєте визначні пам'ятки вашого регіону, можете провести незабутню екскурсію - запропонуйте себе як гід для туристів.

Сезонні товари

Не секрет, що влітку певні послуги мають набагато більший попит, а отже, можна зайнятися продажем прохолодних напоїв, морозива, товарів для пікніків і походів. Уклавши договір з виробником, ви отримаєте товар і необхідне обладнання для охолодження, а далі все залежить від вашого підприємницького хисту.

Інформаційний сайт

Якщо ви почуваєтеся професіоналом у певній сфері, вмієте грамотно та доступно викладати свої думки, то у вас є всі шанси створити привабливий сайт, портал чи блог. Розміщуючи власні матеріали, коментарі й експертні оцінки з будь-якої тематики, згодом зможете досягати високих показників відвідуваності та стати цікавим для рекламодавців. Крім того, через сайт можна реалізовувати різноманітні інформаційні матеріали. Це не найшвидший шлях до збагачення, процес виведення вашого ресурсу в топ може тривати не один рік. Але насолода від інтелектуальної складової стане для вас додатковою мотивацією.

Джерело: https://dive-club.com.ua


Читати також