Швидкий квартирний переїзд за помірною ціною – це реально!

вантажоперевезення

Переїзд у нову квартиру зазвичай створює безліч клопотів, адже не всі вміють правильно транспортувати великогабаритні речі. Все, що потрібно знати, організовуючи преїзд до нової квартири, - це назву компанії, яка з радістю візьме на себе всі турботи. Якісні послуги з вантажоперевезення у Києві та Київській області надають спеціалісти компанії «З точки до точки».

Переїзд без головного болю

Обираючи швидкий переїзд під ключ, клієнт може розраховувати на те, що всі його речі будуть безпечно доставлені до місця призначення у точно визначений час. Навіть традиційні затори на столичних дорогах не зрушать запланованих термінів, адже в компанії «З точки до точки» працюють досвідчені логісти. Фахівці також підбирають відповідний транспорт вантажопід’ємністю від 1,5 т до 20 т. Це означає, що увесь багаж (незалежно від габаритів) можна доставити за один рейс.

Замовнику не доведеться самостійно проводити демонтаж та установку меблів, адже київська компанія «З точки до точки» пропонує повний спектр транспортних послуг під ключ:

  • упаковування речей;
  • маркування пакунків;
  • демонтаж меблів, сантехніки;
  • транспортування вантажу;
  • вивантаження речей;
  • установка меблів і сантехніки в новій квартирі;
  • такелажні роботи;
  • вивіз із квартири залишків пакувального матеріалу.

Для того, щоб скористатися послугами компанії «З точки до точки», потрібно подати заявку на переїзд під ключ і вказати всю необхідну інформацію. Фахівці оцінять обсяг робіт, після чого з клієнтом буде обговорено план переїзду та підписаний відповідний договір. Клієнт завжди може обрати окремі послуги, а також самостійно визначити, скількох вантажників буде залучено до роботи.

Переваги компанії «З точки до точки»

Усі процеси роботи компанії «З точки до точки» налагоджені та бездоганно відточені. Це гарантує швидкість роботи та відмінний результат. Великий власний автопарк дозволяє компанії вирішувати найнестандартніші завдання без затримок і додаткових витрат. Співпраця для обох сторін завжди передбачувана та прозора.

За замовчуванням для клієнтів діє гарантія на збереження вантажу. Розцінки на роботу професіоналів з квартирних переїздів помірні та чесні, вони гнучко змінюються залежно від вимог та очікувань клієнта. Додатковою перевагою є можливість проведення оплати різними безготівковими способами. Також постійні клієнти можуть розраховувати на участь у програмі лояльності та приємні знижки.


Читати також