Краса не вимагає жертв: у моді - взуття на плоскій підошві

взуття на плоскій підошві

Вітчизняні модниці переглянули погляди на красу жіночих ніжок. Тепер для того, щоб почуватися чарівною, зовсім не обов'язково приносити в жертву власний комфорт, одягаючи човники на шпильках 12 сантиметрів. У моді взуття на плоскій підошві!

За часів наших мам і бабусь шпильки були невід'ємною складовою гардеробу будь-якої модниці, що поважає себе. На що тільки не йшли красуні заради того, щоб зводити з глузду кавалерів! Провести цілий восьмигодинний робочий день на дванадцятисантиметрових каблучках – така самовідданість вселяє повагу.

На відміну від наших модниць, на заході шпильки вже давно перестали бути фетишем місцевих красунь. Це обовёязково треба враховувати тим, хто планує цього року купляти жіноче взуття оптом. Ті, хто нерідко виїжджає за кордон, підтвердять: якщо, наприклад, в Італії серед перехожих вам зустрічається жінка на високих підборах, то - можна посперечатися - висока можливість того, що вона - ваша землячка. Закордонні жінки вже давно не вважають шпильки невід'ємною складовою привабливої ​​жінки. Чому? Тому що це, перш за все, це дуже незручно. Прогулянки бруківкою на 12-ти сантиметрах – сумнівне задоволення, та й хода явно бажатиме кращого. Набагато зручніше зберігати легкість ходи без подібних незручностей. А найголовніше: навіть у туфельках на плоскій підошві можна виглядати дуже жіночно та стильно у всіх випадках життя.

Ще з десяток років тому фантазія жінок, які з якихось причин відмовляються від каблучків, упиралася в проблему дефіциту пропозицій. Асортимент «безкаблучних» моделей складався, в основному, з балеток та мокасин. Сьогодні модельний ряд туфельок на плоскій підошві обширний. Перед тим, як купити взуття Prego, рекомендуємо ознайомитися з невеликим лікнепом за деякими різновидами.

Балетки

Так, ті самі балетки, що набридли ще з початку 2000-х років, сьогодні вражають своєю різноманітністю. Цю саму лялькову закруглену шкарпетку, що, як прийнято вважати, підходить далеко не всім віковим категоріям, доповнили модельки з більш витонченим загостреним носиком. На відміну від споріднених тупоносих моделей, туфельки з гострим миском більш практичні. Якщо ви хочете купити саме балетки жіночі оптом, то радимо звернути на них увагу.  Вони візуально витягають фігуру в цілому, виглядають більш витончено, роблять ніжку більш витонченою.

Оксфорди

Це вид безкаблучного взуття, яке є прекрасним і незамінним варіантом для «офісного життя» будь-якої модниці, що поважає себе. Є жіночим, витонченим варіантом чоловічих черевиків із закритою шнурівкою. Жіночі оксфорди можуть, як і чоловічі моделі, мати декоративну перфорацію (брогування). Але якщо чоловіче взуття стилю «оксфорд» прийнято вважати найсуворішим і офіційним, сумісним лише зі смокінгом або класичним костюмом, але у випадку з жіночою модою більш податливою. Суворий брючний костюм не обов'язковий. З оксфордами цілком допустимо носити спідниці та легкі сукні.

Кеди

Дивно, але в сучасному суспільстві кеди з типово хлоп'ячого дворового взуття перетворилися на стильну штучку для модниць будь-якого віку. Гумова підошва у поєднанні з ніжно-рожевим або м'ятним текстильним верхом (забарвлення допускає дрібні квіткові та будь-які інші принти) дивно виглядає як з джинсами, так і бавовняним літнім сарафаном.

Уггі

Ще одне тепле, практичне взуття, яке підходить для всіх пір року. Уггі допустимо носити:

  • практично з будь-яким жіночим одягом, ну хіба що за винятком коктейльних та вечірніх суконь та ділового костюма;
  • без шкарпеток, на голу ногу.

Мокасини, лоуфери, сліпони, сліпери, топ-сайдери та ін. Дивовижна різноманітність зручних повсякденних туфель без підборів або з умовним підборами, що наздогнала сучасну українську моду, - справжній рай для любительок довгих піших прогулянок. Ще нещодавно все розмаїття обмежувалося мокасинами, які, треба сказати, мають один великий недолік. Вони не фіксують ногу у правильному положенні, тому якщо у вас є плоскостопість, така модель не для вас. На відміну від мокасин, ті ж топ-сайдери чи лоуфери – досить жорстке текстильне взуття – цього мінуса позбавлені. Якщо хочеться щось легше і демократичніше – можна вибрати сліпони або їхніх найближчих родичів – сліпери. Це переважно текстильне взуття без шнурків, будучи моделями спортивного стилю, цілком сумісне із повсякденним неділовим одягом, у тому числі – романтичними образами.


Джерело: moreopta7km.com.ua/uk/


Читати також