Як придбати квитки на автобус у надійного оператора?

купити квиток на автобус

Сьогодні працює багато сервісів із продажу проїзних документів. Проте пасажири прагнуть отримати весь перелік обіцяних послуг. Придбання квитків на автобус набуло форми деякого квесту, що сприяло виникненню ідеї розробки якісного сервісу prexsell.com, де можна купити білет на автобус онлайн. 

Перед оформленням документа пасажиру потрібно визначитись зі строками поїздки. Кожен перевізник встановлює свої терміни попереднього продажу. Однак купити квиток на автобус за попереднім запитом можливо. Варто врахувати декілька факторів:

  • Це внутрішній чи міжнародний рейс? Зазвичай автобусні білети за кордон мають менші інтервали попереднього продажу. Внутрішні рейси більш прогнозовані, ніж міжнародні.
  • Це регулярне або чартерне перевезення? Придбати квиток на автобус, який прямує за спецрейсом, теж можливо. Зазвичай це нетипові маршрути, які стають в пригоді для багатьох пасажирів.
  • Чи наявна сезонна активність населених пунктів слідування? Деякі напрямки мають туристичну, господарчу активність протягом року. Тому в період високого попиту на напрямок білети на автобус будуть коштувати дорожче, ніж у проміжний.

Важко володіти достовірною фактичною інформацією про всіх перевізників, тому оператор PREXSELL пропонує логічно оформлений сервіс, який враховує всі особливості майбутньої подорожі. 

Якщо ви тільки обираєте автобус, білети, сервіс Прексселл надасть вам розгорнуту інформацію про напрямки руху, розклад, особливості маршрутів. Визначившись, завдяки наявності підказок на сайті, вам буде легко замовити білет на автобус.

Як оплатити автобусні квитки онлайн?

Наша компанія розробила зручний та адаптований сайт під різноманітні операційні системи гаджетів наших пасажирів. Будь-який запропонований проїзний документ можна придбати, використовуючи ноутбук, планшет, смартфон, стаціонарний комп’ютер. Це можна зробити у зручному місці з виходом до мережі Інтернет.

Щоб замовити квитки на автобус онлайн, необхідно внести базові дані подорожі. А саме:

  • початкові та кінцеві станції вашої поїздки;
  • бажаний день відправлення; за необхідністю це може бути квиток у два боки, тому одразу варто зазначити дату повернення;
  • запланована кількість пасажирів з указанням віку кожного.

Після система виконує пошук автобусів і пропонує безліч варіантів від усіх перевізників. Пропозиції відрізняються одна від одної, крім базових запитів, транспортними засобами, рівнем комфорту, кількістю зупинок у дорозі, вимогами до багажу. Ви обираєте зручний і раціональний варіант, проводите оплату з банківської картки та отримуєте свій електронний квиток на емейл. Також його копія залишиться доступною в кабінеті.

Хто мені допоможе купити квиток? Які населені пункти проходить автобус?

Якщо у наших мандрівників виникає багато запитань, пропонуємо звернутися до менеджерів сервісу підтримки, котрі зорієнтують у всіх питаннях. Наприклад:

  • Які рейси найшвидші за вказаним маршрутом?
  • Які подорожі стануть найдешевшими?
  • Які програми лояльності реально заощаджують?
  • Де найближчий касовий пункт для офлайн покупки квитка?
  • Вимоги до перетину кордонів у різних випадках?
  • Як збирати валізу? Які речі не можна брати?

Та ще багато інших нетипових питань обговорюються нашими фахівцями щоденно. Компанія націлена на якісну пасажирську логістику. Клієнти отримують фактично тільки заявлені умови поїздки. Бажаємо приємної мандрівки та вражень!


Читати також