Які велосипеди обирають у Львові?

велосипеди у Львові

Львів відрізняється від інших міст унікальною історією, особливою архітектурою та цікавим культурним життям. Місто загадкове і має свою яскраво виражену індивідуальність. Його пам'ятки просто захоплюють дух: парк Високий замок, Старе місто, палац Потоцьких, Львівська ратуша, собор святого Юра, музей пива, копальня кави, аптека-музей та інші. Львів – невелике місто, тому його мешканці обирають корисний і екологічний транспорт – велосипед. А в військовий час попит на велосипеди Львів зріс удвічі. Якщо вам цікаво, які ровери обирають львів’яни, читайте далі.

Легендарні велосипеди Cannondale

Уже багато років компанія Cannondale вважається найкращим виробником висококласних велосипедів у світі. Кожен байк від цієї торгової марки є результатом  роботи найкращих дизайнерів та інженерів. Головний козир бренду - це легкі і міцні рами з довічною гарантією. Але така слава дійшла до культового виробника не відразу.

Все почалось ще в 1971 році, коли відкрилось виробництво велоодягу і рюкзаків, потім з’явився дитячий причіп для туристичних велосипедів. Виробництво самих велосипедів розпочалося тільки в 1983 році. 2008 рік став переломним, адже корпорація Dorel Industries викупила бренд, тому всі виробничі потужності перейшли до Тайваню, проте якість велотехніки залишилась на високому рівні.

Сучасна компанія Cannondale – це гігант веловиробництва, який об'єднує одразу кілька заводів. Львів’яни та гості міста можуть обрати не лише байки, але й велоодяг, запчастини, аксессуари від цієї торгової марки. На велосипедах було виграно 17 світових кубків і 11 чемпіонатів світу. Велосипеди Канондейли користуються попитом завдяки таким перевагам:

  • надійні вилки Lefty;
  • міцні й легкі рами, що виготовлені за допомогою технології CAAD;
  • перші порожні шатуни у світі;
  • вдала геометрія рами, що забезпечує максимальну керованість, стійкість, маневреність на крутих спусках і поворотах;
  • стильний дизайн роверів.

Для любителів міських поїздок підійде дорожній або сіті-байк, наприклад, така серія, як Bad Boy. Для тих, хто полюбляє гірські велосипеди, можна обрати із серії Trail. Любителям швидкості будуть цікаві гравійники Topstone. Купити велосипед Cannondale - означає стати власником високотехнологічного байка і доторкнутися до історії культового бренду.

Український бренд Pride

Популярність української торгової марки Pride цілком заслужена, адже у виробництві велосипедів робиться акцент на такі критерії:

  • висока надійність;
  • простота догляду;
  • міцність конструкції;
  • демократична ціна.

Бренд з’явивcя у 2006 році завдяки зусиллям ентузіастів із Харкова. Українські велосипеди створені найкращими українськими інженерами та нічим не поступаються за якістю європейським. Компанія має багаторічний досвід виробництва та є експертом у даній сфері. Її лідерство підтверджується не лише успішною історією, але й якісною клієнтською підтримкою, а також увагою до дрібниць. Особлива увага приділяється рамам і підбору комплектуючих. Байки від Pride обирають як любителі, так і профессіонали. Можно обрати жіночі моделі (Stella), гібриди (Rocksteadi), гірські (Rebel), підліткові (Brave, Glider). Гірські велосипеди Pride Rebel відрізняються гармонічними формами і гарною технічною начинкою.

Перед покупкою ровера для Львова варто визначитися, де і як планується їздити. Також слід звернути увагу на зріст і вагу майбутнього райдера. Можна обрати найкращі дитячі та дорослі моделі від Pride і Cannondale  в інтернет-магазині. Усі велосипеди відповідають високим вимогам якості, гарантії та надійності.


Читати також