Подарункові сертифікати: особливості та переваги

Подарункові сертифікати

Вибір подарунка часто викликає труднощі, бо складно уявити, що потрібно отримувачу, особливо в тому випадку, якщо йдеться про косметику та парфуми. Але запитувати у людини, чим вона користується, не завжди зручно та коректно. Тому для таких випадків існують подарункові сертифікати, які стануть найкращим варіантом для будь-якого приводу. Можна придбати на День народження, до Нового року та інших свят. Окрім того, це вдалий подарунок тоді, коли треба зробити символічний сюрприз колезі або родичеві. Варіантів використання – безліч, і всі вони мають попит.

Ключові особливості

Подарунковий сертифікат – це гарно оформлений друкований картон, на якому зазначені ті чи інші безкоштовні пропозиції від компанії. На лицьовій частині вказуються умови та терміни використання. Подарувати такий документ можна будь-кому – тут немає ніяких заборон, окрім тих послуг, де потрібні відповідні документи.

Оформлюються подарункові сертифікати по-різному. Наприклад, це може бути звичайна картонка, на якій надрукована інформація. Якщо потрібно надати святкового вигляду, використовується красивий конверт із різноманітним оздобленням. Це додає святковості та урочистості.

Головні переваги

Практичним людям дуже подобаються подарункові сертифікати. Свідченням цього є широкий попит, особливо у святкові дні. Часто трапляється, що треба вибрати подарунок, але немає часу бігати по магазинах або чекати доставку з сайту. Сьогодні дуже модно та зручно замовляти подарунковий сертифікат у форматі PDF, який прийде на електронну адресу одразу після оформлення заявки. Це дає можливість придбати подарунки для рідних, колег або знайомих дуже швидко.

Серед переваг подарункових сертифікатів варто виділити наступні:

  • Практичність. Гроші не витрачатимуться даремно. Кожна копійка буде використана доцільно.
  • Універсальність. Часто в сертифікаті вказується, що одержувач зможе сам вибрати продукцію або послугу. Великий вибір товарів пропонує інтернет-магазин NOTINO, де представлена продукція від популярних виробників.
  • Зручність. Використовувати можна в потрібний час (іноді вказуються певні строкові обмеження).
  • Швидкість отримання. Електроні сертифікати приходять одразу ж після оформлення замовлення та оплати.
  • Різноманітність. Можна підібрати подарунок на різну суму.
  • Мобільність. Це дуже зручно, коли треба вибрати та придбати подарунки для великої кількості людей.

Відкривши для себе надзвичайний світ сертифікатів, складно втриматися, щоб не замовити наступного разу. Це може стати звичкою, бо складно відмовитися від зручності та різноманітності варіантів.


Читати також