Як стильно носити теплі плаття взимку?

теплі плаття взимку

Любите елегантні жіночні образи? Тоді варто задуматися про те, щоб купити плаття на зиму. Багато хто помилково вважає, що це непрактична обновка. Авжеж, адже взимку ми звикли носити виключно штани з начосом або лижні комбінезони. Насправді є й інші варіанти, які варто розглянути модниці.

Які теплі жіночі сукні обирати – кращі тканини

Мабуть, немає таких запитів, під які мода не змогла б підлаштуватися. Коли чоловіки пішли на війну, вона відкрила жінкам світ зручних і практичних штанів. Культ спортзалів у 80-х змусив її переодягнутися у лосини та олімпійки. Стильно утеплитися до зими для неї навіть не випробування.

На честь похолодань увазі модниць пропонуються гарні теплі сукні. Причому фасонна різноманітність найбагатша – в ньому:

  • приталені, вільні, оверсайзні моделі;
  • стримані та сексуальні;
  • довгі, міді, короткі;
  • однотонні, строкаті, комбіновані;
  • мінімалістичні та декоровані.

Але зовнішній вигляд – далеко не все, на що потрібно звернути увагу при покупці. Важливо також як слід проінспектувати тканину, яку використовував виробник для пошиття. Від цього залежить, наскільки добре річ буде зігрівати господиню.

Ось головні утеплювачі для одягу на холодний сезон.

  1. Вовна. Натуральна пряжа може бути досить колючою, тому її часто комбінують з акрилом. Або ж можете підчіплювати щільну комбінацію під низ.
  2. Акрил. Гладкий, приємний тілу, але не такий теплий. За ним просто доглядати, він не сідає від гарячої води, на відміну від тієї ж вовни.
  3. Фліс. Один з найпопулярніших штучних утеплювачів для одягу. Він м'який, теплий, зносостійкий, виглядає дивовижно і довго носиться.
  4. Фланель. Тонше флісу, але така ж ніжна і м'яка з легкою ворсистістю. Головний плюс – натуральна бавовняна основа.
  5. Денім. Джинсова модель актуальна цілий рік, зима не виняток.
  6. Шкіра. Точніше її екозамінник, який може похвалитися гарною еластичністю і зносостійкістю.

Кращі варіанти на зиму пропонує маркетплейс "Клубок". В асортименті дошки оголошень ви обов'язково знайдете ту саму обновку, яка задовольнить усім запитам. Також у продажу інші теплі речі, у тому числі жіночі светри-гольфи, які точно знадобляться вашому зимовому гардеробу.

Модні образи з верхнім одягом

Отже, сталося. Обновка є, саме час придумувати образи з нею. Вибираємо верхній одяг, з яким будемо носити тепле жіноче плаття. Радимо звернути увагу на такі варіанти:

  • пальто – для вишуканих образів;
  • пуховики – тепло і практично;
  • парки – для молодіжного лука.

Не забуваємо про теплі колготки, без яких взимку не обійтися.

За матеріалами: https://klubok.com/ua


Читати також