Як вибрати дитячий одяг на літо: гайд для батьків

дитячий одяг на літо

Літо — довгоочікувана пора канікул. Малим непосидам вже натерпиться пограти в футбол, полазити по деревах з друзями, влаштувати пікнік та зробити ще тисячу й одну веселу справу. Батьків же чекає черговий виклик: перед настанням жаркого сезону потрібно обов'язково оновити гардероб дитини. Та не варто хвилюватися: в каталозі українського бренду Авіація Галичини знайдуться не лише зручні та якісні, а й дуже стильні моделі дитячого одягу. А ми вже підготували детальну інструкцію про те, як купити лише найнеобхідніше, та залишитися повністю задоволеним вибором.

Покупки одягу на літо: що, коли та кому

Щоб оновлення гардеробу було вдалим, варто обов'язково скласти список необхідних речей. Перегляньте, чи залишилися футболки, поло, шорти, сорочки та інші предмети з минулого року, чи підходять вони досі вашій дитині за розміром. Якщо щось із минулорічного сезону досі придатне для носіння — чудово, ваш список буде коротким. Якщо ні — не варто засмучуватися, ми впевнені: ви зможете легко купити усе необхідне.

Назвати точний перелік речей, які знадобляться дитині на літо, важко. Адже підходити до цього питання треба індивідуально, враховуючи вік дитини, її стать. Тому сформуйте список самостійно, й долучіть до цієї роботи дитину: нехай вона назве, які речі хотіла б носити у наступному теплому сезоні.

Вимоги до дитячого одягу на літо

Тепер перейдімо до найважливішого — характеристик, якими має володіти ідеальний дитячий одяг. Це:

  • Натуральна тканина — найкращим варіантом є бавовна з невеликим додаванням еластану. Бавовна добре пропускає повітря та поглинає вологу, а також є дуже приємною до тіла. А завдяки невеличкому відсотку еластану, тканина чудово тягнеться та є більш стійкою до пошкоджень. Це гарантує довговічність літнього одягу.
  • Міцність — досягається не лише завдяки якісному матеріалу, а й завдяки “правильним” надійним швам.
  • Простота в догляді — важливо, щоб одяг було легко прати, й із його поверхні без проблем виводилися плями від всього-всього: морозива, трави, фломастерів.
  • Довговічність — якщо мова йде про дитячий одяг, то важливо, щоб обрані вами та вашою дитиною речі добре прослужили хоча б один літній сезон.

А ще — пам'ятайте про те, що дитячий одяг обов'язково повинен бути яскравим та стильним. Неймовірні принти, незвичайне поєднання кольорів, улюблені сюжети — все це допомагатиме дитині підкреслити власну індивідуальність!


Читати також