Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation

У 2019 році Холдингом Parimatch було створено благодійний фонд з метою розвитку та впровадження якісних змін у галузі спорту в країнах, у яких компанія веде свою діяльність. Фонд, займається активною пропагандою здорового способу життя серед дітей та їх батьків, а також бореться з усіма видами дискримінації у спорті.

Завдяки Parimatch Foundation все більше молоді у таких країнах, як Білорусь, Україна, Казахстан та Кіпр, незалежно від свого спортивного рівня, можуть розвивати свій потенціал і життєву рівновагу.

У Parimatch Foundation приділяють особливу увагу позитивним емоціям, які є рушійною силою та найкращою мотивацією для молодих спортсменів. Фонд підкреслює важливість всебічного розвитку людини як у спорті, так і поза ним, а також цінність хороших відносин між спортсменами та їх тренерами. Саме ці елементи допомагають молоді досягати не лише спортивних, але й життєвих цілей.

У рамках своєї діяльності Parimatch Foundation намагається активізувати суспільство в різних сферах життя, з особливим акцентом на спорт та культуру. Фонд керує власними програмами, частина з яких наведена нижче.

  • Тренування. В рамках своєї діяльності фонд вже провів десятки тренувальних зборів для спортсменів різного віку та рівня підготовки.
  • Спортивні табори. Великою перевагою спортивних таборів є те, що вони, окрім навчальної програми, також можуть виконувати функцію літніх таборів для дітей і підлітків.
  • Підтримка спортивних команд. Одне з основних завдань, яке фонд ставить перед собою, – це обмін знаннями й досвідом у сфері функціонування спортивних команд.
  • Організація спортивних заходів. В рамках своєї діяльності фонд також організовує спортивні заходи.

Parimatch Foundation пропагує безпечний і відповідальний спорт, а також підтримує розвиток знань у сфері залежності від азартних ігор. Фонд організовує ряд загальнодержавних та міжнародних соціальних кампаній і зборів коштів для дітей, допомагає дітям та підліткам реалізувати свої спортивні мрії.


Читати також