Користуйтеся можливостями транспортного засобу лише після оформлення автоцивілки

автоцивілка

Бути власником автомобіля вважається не лише престижним, але й дуже вигідним з точки зору мобільності та комфорту. Користуючись усіма можливостями власного транспорту, не слід забувати про безпеку. Дорожній рух – це складний пазл, і як тільки якийсь елемент не дотримується правил чи здійснить якийсь ризиковий поворот, може трапитися біда. Тому після покупки чи отримання в спадок машини варто відразу подумати про оформлення страхування і звернутися у спеціалізовану компанію «Оранта».

Автоцивілка: швидко, вигідно, зрозуміло

Мова йде про обов’язкове страхування для всіх українських водіїв, адже автоцивілка створена спеціально для захисту фінансових інтересів людей, які постраждали під час ДТП. Тобто, якщо застрахований водій спричинив аварію, відшкодовувати втрати буде не він особисто, а відповідальна страхова компанія.

«Оранта» має певні страхові суми, які нерідко досягають як 130 тис. грн., так і 260 тис. грн. Оформити сам поліс неважко і відносно недорого, а деякі пільгові групи населення мають знижку в 50%. Варто зазначити, що для успішного оформлення не треба самостійно відправлятися в філіал, витрачати час на чергу і сам процес оформлення. В сучасних умовах усі згадані маніпуляції неактуальні, оскільки оформити й отримати документ можна в електронному вигляді. Цивілка онлайн дійсно дуже зручна. Все, що треба зробити для її отримання, це вказати інформацію на сайті і завантажити отриманий файл собі на телефон. Номер полісу відразу ж реєструється в МТСБУ, тому набуває чинності в той самий день.

Переваги рішення

  • Швидко.
  • Зручно.
  • Економно.
  • Зрозуміло.
  • Сучасно.

У разі потреби кожен може самостійно збільшити страхову суму. Якщо транспортна пригода трапилася не на території своєї області, «Оранта» все одно надасть технічну допомогу і відправить на місце ДТП спеціалістів, які відразу зроблять оцінку ситуації. Головне, щоб водій був на території України, адже для супроводження на міжнародному рівні треба оформлювати інший документ під назвою Зелена карта. Якщо людина все ж вважає себе прихильником класичного методу і хоче отримати паперовий варіант документу, компанія із задоволенням відправить фізичний носій у будь-який населений пункт поштою.

Працівники компанії надають інформаційну підтримку 24 години на добу без вихідних, тому отримати консультацію чи дізнатися більше інформації про автоцивілку можна в будь-який день і в будь-якій ситуації.


Читати також