Привіт, Honda HR-V e:HEV 2022!

Honda HR-V e:HEV 2022

Вперше за свою кар’єру абсолютно новий HR-V буде доступний виключно з гібридною силовою установкою, оскільки він заснований на потужній і прямій двомоторній платформі e:HEV (Є два електродвигуни – один приводить в рух, інший працює як генератор). Останнє покоління популярного компактного транспортного засобу Honda не тільки вражає своїх пасажирів своїм винятковим простором і високим комфортом і корисністю, його сміливий, схожий на купе кузов, вдосконалена технічна база та комплексний пакет безпеки водіння також підвищують його привабливість.

Він надійде в європейські дилерські центри наприкінці 2021 року, в Україні на початку 2022 року, і матиме емблему e:HEV (HEV: гібридний електромобіль ), як і CR-V, який зазнав оновлення моделі та представлений у 2020 році також повністю оновлений Джаз. З оприлюдненням HR-V e:HEV Honda ще більше розширює свій асортимент «електрифікованих» транспортних засобів, а також робить ще один крок до своєї мети: до 2022 року всі нові провідні моделі Honda, що продаються в Європі, зможуть рухатися на електроприводах. Режим HR-V e:HEV наступного покоління, що продається виключно з гібридною трансмісією, також ідеально адаптований до останніх очікувань клієнтів, тому він дає все для автомобілістів нашого часу.

Інженери оцінили критерії, за якими сучасні клієнти, які ведуть активний спосіб життя та використовують пристрої та платформи мобільного зв’язку, обирають високоякісні продукти, і створили компактний автомобіль для відпочинку, який є привабливим, простим у використанні та функціональним.

Глибоке дослідження ринку показало, що ефективності та краси далеко недостатньо. Клієнти шукають транспортні засоби, які вписуються в їх повсякденне життя та відповідають їхнім конкретним очікуванням. У відповідь на виклик команда розробників  "Light up your life!"  девіз і враховував потреби любителів активного життя на кожному етапі роботи. Мета полягала в тому, щоб зробити останній HR-V придатним для ще більшої кількості завдань і підтримувати та розширювати можливості користувачів.

Результатом є сучасний, схожий на купе, орієнтований на людей автомобіль для відпочинку, який балує своїх пасажирів простим, але привабливим дизайном, а також просторим, універсальним і комфортним салоном.

Ця особлива композиція була б неможливою без компактної інтегрованої трансмісії Honda або якби вони не розробили цю спеціальну платформу, де паливний бак розміщений посередині автомобіля. Завдяки цьому новий HR-V також отримав розроблену Honda систему Magic Seating System, яка сприяє універсальності моделі за рахунок розширення багажного відділення - залежно від розміру багажу - і складання сидінь.

Салон HR-V, який представляє сучасний, мінімалістичний тренд, виготовлений повністю з високоякісних, приємних на дотик сучасних матеріалів. Чисті поверхні та легкі, повітряні та вражаючі лінії так само привертають увагу, як і горизонтально розділена приладова панель.

У дусі легкості у верхніх кутах панелі приладів розміщені унікальні L-подібні вентиляційні отвори, які, крім того, забезпечують подачу повітря в салон, не заважаючи пасажирам. На практиці це означає, що повітря циркулює не між пасажирами, а вздовж лобового скла, даху та вікон, роблячи середовище ще приємнішим.

Розміщенню елементів керування також передувало ретельне планування. Безпечні та інтуїтивно зрозумілі мобільні комунікаційні пристрої та програми ідеально вписуються в бортову систему та встановлюють новий стандарт у сфері компактних транспортних засобів для відпочинку, особливо тому, що ними можна керувати за допомогою сенсорного екрана та голосових команд.

Новий HR-V оснащений цілим набором вдосконалених пристроїв безпеки та підтримки водіння. Ці активні та пасивні аксесуари допомагають запобігти нещасним випадкам і спрощують керування автомобілем.

Модельний ряд Honda можна переглянути на сайті офіційного дилерського центру Honda "Арія Моторс"


Читати також