«Мій Конфлікт» презентує сингл під назвою «Unicorn»

Прес-реліз: Мій Конфлікт – Unicorn

Ми – молодий незалежний український рок-гурт з Києва під назвою «Мій Конфлікт». Ми випустили сингл «Unicorn», на який і хочемо звернути вашу увагу.

Відчуваємо, що сьогодні український слухач потребує порції життєстверджувальної та енергійної музики, яка здатна витягнути з меланхолійної рутини. Ліричні мотиви тільки підкреслюють внутрішній смуток. На противагу цьому ми хочемо подарувати людям світло та пробудити в них драйв, який запалить їхні очі!

Цією піснею гурт прагне хоча б на кілька хвилин відволікти слухача від усіх проблем та переживань, які накопичилися всередині нього. Це маніфест, який закликає менше сумувати і більше насолоджуватися кожним фрагментом свого життя. Тим паче зараз, коли цінність найдрібнішої миті відчувається особливо трепетно.

Ми живемо в темні часи. Навколо стільки смутку та печалі. Під пресом життєвих обставин трапляються моменти, коли твої руки опускаються. І стежка, яку ти так відчайдушно прокладав, зникає з твого поля зору. Здається, що ти опинився у прірві, з якої неможливо вибратися. Але це не так. Вихід є завжди. І як би зараз не було важко, врешті-решт – все буде навіть краще, ніж ти собі можеш уявити.

В такі моменти варто пам’ятати, що ти унікальний, що ти прийшов у цей світ з конкретною місією. Твоє існування – чудо. Твоє життя – справжній скарб. І твоя реалізована мрія, можливо, змінить не тільки твоє буття, а й буття мільйонів. Найголовніше – не втрачати віру в майбутнє. І зберігати всередині незламний оптимізм. Плекати в собі те світло, яке кожного ранку підійматиме тебе з ліжка. Дозволь собі пофантазувати над тим, яким солодким буде результат докладених тобою зусиль.

Труднощі будуть завжди. Головне вміти тримати удар. І попри все – усміхатися! На зло всім перешкодам, які виникатимуть на твоєму шляху! 

Ти можеш помилятися, робити неправильні вчинки, відрізнятися від інших. Але істина полягає тільки в тому, що саме ти творець свого щастя! І тільки тобі обирати, що носити в своєму серці! Якими очима ти дивитимешся на цей світ, таким цей світ і формуватиметься навколо тебе!

Пам’ятай, що після самої темної ночі настає найяскравіший світанок!

«Unicorn» те раннє сонце, яке зійде на горизонті слухача, який шукає порцію гарного настрою, натхнення та мотивації!

Позбався всіх рамок у своїй голові! Проживи своє найкраще життя! І нехай жодне з упереджень не завадить тобі це зробити! Адже ми такі вільні та молоді. Тому коли, якщо не зараз?

 


Читати також