Декілька годин не міг зупинити сльози: TOM SODA презентував кліп з кадрами постраждалих від обстрілів родин на Київщині

TOM SODA кліп

EN

Співак TOM SODA випустив трек “For a Peaceful Sky”, місія якого - донести всьому світові, що для кожного українця означає втратити “мирне небо” над головою.

З весни артист тісно співпрацює з фондом «За мирне небо», який відбудував вже більше 100 будинків на Київщині. Весь набутий досвід від цієї співпраці TOM вирішив вкласти у пісню-маніфест, що відображає українське сьогодення.

“Всі гроші від прослуховувань цієї пісні підуть на відбудову житла, що було зруйноване внаслідок російської агресії. Нехай трек про те, що ми втратили -  допоможе його повернути. Відео до композиції я вирішив презентувати у День Гідності та Свободи України, адже коли, як не в цей день співати про те, яка в них ціна”,

- коментує співак.

Потужне аранжування до пісні написав талановитий харків‘янин Петро Берестенко. Слова українського автора і виконавця, що зараз мешкає в США - ANDRUX.

“Я написав йому довгого листа, в якому попросив знаїти слова, які пояснили б людям за кордоном, які не знають значення виразу «мирне небо» , що означає його втратити. Наступного ранку я отримав акустичний запис, прослухавши який, декілька годин не міг зупинити сльози”,

- розповідає TOM

У відео до пісні співак використав справжні кадри, які зняв у постраждалих від обстрілів родинах на Київщині, щоб показати світові, що все те, що з нами відбувається - це не кіно і не сюжет з новин. Це - наше життя.


Читати також