Новий гімн незламності від біженки

Україномовна синтвейв музика

Українська співачка GALAkTIKA дебютувала з прем’єрою пісні “Операція 5:00”.

Запис відбувся на початку жовтня в Австрії за умов тимчасового прихистку для українських біженців, хоча слова ожили на папері ще в березні далеко від дому.

Композиція передає клубок важких почуттів всіх українців, що прокинулись 24 лютого від звуків вибухів. А також закликає до ще більшого єднання та боротьби проти спільного ворога.

"Мене просто роздирали навпіл почуття болю, ненависті, страху, люті. Я не могла спати ночами, серце вилітало, пекельно боліла голова. Я розуміла, що повинна бути корисною на артфронті Батьківщини, де лишилась моя душа. Написала приспів, текст лився разом зі слізьми. Та кілька місяців не могла завершити пісню, - потонула в горі".

Україномовна синтвейв музика існує

Це доводить саундпродюсер та співак Remy Lights, випустивши нову пісню під назвою «Зоряний пісок».

«Зоряний пісок» - це меланхолійна пісня-медитація, яка занурює слухача в ностальгічну атмосферу ночі.

В пісні описуються відчуття ліричного героя, який занурений в роздуми про вічність та споглядання нічного неба, аранжування наповнене атмосферними синтезаторами 80х років та широким звучанням вокалу.

“Я дуже люблю виїхати десь об 10-11 вечора і покатитась на авто по нічному місті. І для створення потрібної атмосфери дуже важлива музика. «Зоряний пісок» це якраз пісня яка ідеально підходить для такого вечора. ”,

- розповідає Remy Lights.

Remy Lights – це сценічний псевдонім львівського саундпродюсера Романа Савицького.

Також Роман готує свій дебютний альбом, в який увійде пісня «Зоряний пісок».


Читати також