Війна та жіноча підтримка: Співачка Kalyna презентує ЕР Мій Герой

альбом Мій Герой співачки Kalyna

Сучасна українка з глибинки: Kalyna розповідає життєві історії у своєму мініальбомі

Заслужена артистка естрадного мистецтва, володарка Гран-прі міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фольклористика, вокальний керівник, учасниця благодійних акцій та учасниця шоу Х-Фактор - Тетяна  Калиниченко під псевдонімом Kalyna презентує життєвий поп ЕР "Мій Герой" Реліз присвячений героям, українським дівчатам та жінкам.

"Мій Герой" - фактично автобіографічний мініальбом виконавиці. В альбомі Kalyna розповідає життєві історії про аб’юзивні відносини, про жіночу підтримку, повномасштабне вторгнення окупантів та про життя сучасної українки з глибинки.

“На шляху до мрії можуть трапитися дуже багато подій! Та потрібно бути опорою собі самій, вірити в найкраще, та плідно працювати цінуючи кожну хвилину свого життя та людей навколо. Завжди обирати себе, розвиватись, йти вперед, не погоджуватись на компроміси, завжди бути сміливими як наші хлопці боронять нашу вітчизну і йдуть вперед до перемоги”,

- розповідає Kalyna.

Зі слів співачки, ЕР "Мій Герой" записано в студії звукозапису на одному диханні, всього за добу. Емоції нової реальності українців створюють нову та актуальну музику сьогодення. Для кожного з нас музика має особистий сенс, в кожного він свій - унікальний. Kalyna впевнена, що кожен українець знайде щось для себе в мініальбомі "Мій Герой".

«Для мене війна почалася в 2014 році, коли я закінчувала донецький базовий медичний коледж. Я своєю концертною діяльністю  допомагала нашим захисникам в зоні АТО, але розуміла, що можу зробити більше. І замислилася над альбомом.

В цьому альбомі 5 пісень, 2 власного авторства, інші 3 написала артистка Аліса Панчук яка відчула мій настрій та чітко його передала в піснях. , за що я їй щиро вдячна .

Альбом спочатку мав назву “Пташка”, та після повномасштабного вторгнення 24 лютого  сенси зовсім змінились і час продиктував свої правила.

Хтось в моєму альбомі для себе знайде асоціації з волею, силою чи незламністю, а хтось зі світлом, надією, коханням. В душі кожного з нас є власний "Мій Герой", ми маємо вчасно його розпізнати й разом прийти до перемоги”,

- коментує Тетяна  Калиниченко.

Альбом максимально наближує до відчуття, що ти сидиш у доброму товаристві, до якого затесалося два-три міцних музиканти й вони раптом забрали на себе загальну увагу співом доброї пісні зі змістом сьогодення…І хочеться, щоб вона не закінчувалася поки йде війна.


Читати також