Новий сингл Новорічна від співачки Олівії

ОЛІВІЯ Новорічна

Різдвяна україномовний сингл співачки ОЛІВІЇ «Новорічна» поєднав: потужний вокал, реп та соло цимбал.

Пісня «Новорічна» співачки ОЛІВІЇ входить до триптиху авторських пісень написаних для підняття настрою та надії на світле та щасливе майбутнє. 

Інформація про кліп. Однією із головних цінностей для українців є родина.

Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, котрі зігрівають нас своїм теплом і ласкою, любов'ю, готові допомогти й розрадити. Кліп пронизаний сімейним затишком, знятий з батьками співачки, чоловіком, донькою та друзями.

«Написати цю пісню мене надихнув український народ, його незламність у боротьбі з ворогом, жага до життя, надія на спокій та мир в наших домівках! 

Війна змінила кожного з нас. Показала, які ми можемо бути сильними та згуртованими. Показала, що таке справжня віра, як ми можемо боротися та любити.

Пісня «Новорічна» — це мій подарунок, моє побажання кожній людині.

Нехай ніколи не згасає віра в добро та щасливе майбутнє! Нехай в серці кожного запанує любов та тепло! Хай з нами завжди будуть рідні люди, які готові підримати в скрутні хвилини й разом порадіти! Нехай здійсниться наше спільне бажання — Україна переможе!

Життя - прекрасне та яскраве. Навіть в такі темні часи треба бачити світло та дарувати добро!»

ОЛІВІЯ — професійний музикант, співачка, композитор, автор тексту пісень. З два місяці випустила дві пісні, «Знаю» та «Настане день»! В лютому співачка випускає пісню «Єдині» з народними інструментами.  


Читати також