МС CHIPOLLINO та його дебютна ПОП ХІП-ХОП пісня «smert_katam» – стьоб над окупантами від нового артиста!

МС CHIPOLLINO та його дебютна ПОП ХІП-ХОП пісня «smert_katam»

Новий мем-трек, який «вбив@є» російських катів

Український хіп-хоп активно продовжує свій розвиток.

@МСCHIPOLLINO приєднується до культурного фронту своїм дебютним синглом #smert_katam

Фанати української музики вже знають артиста по проекту Chingis та за потужним хітом «Очі». Але артист не має намір зупинятися у творчому розвитку та презентує новий епатажний проект @МС_CHIPOLLINO .

У Тік Ток дуже швидко набрав популярності звук, де жіночка з росії розповідає про те, що нібито в Україні стрибають на Майдані та вигукують кричалки «смерть котам». Цей звук в українців почав викликати сміх та подив, бо з наголосами авторка ТікТок мему навмисно помилилась. Деякі навіть впевнені, що це реальний перехват розмов між окупантами.

Котів в Україні люблять, а ось кАтів – ні. І цю думку за основу взяв @МСCHIPOLLINO, створивши нову пісню для ваших ТікТок  відео.

«Таким чином ми за допомоги музики воюємо і підтримуємо Україну на культурному фронті!

А якщо це музика і наші чотирилапі друзі - це потужний музично-лахматий десант, який має всі шанс психічно знищити кАтів»,

- коментує артист.

«Це мій hip-hop background. Це мій перший українськомовний поп-хіп-хоп. Ми велика освічена, європейська нація і можемо перемагати русню на всіх фронтах. Мій – культурний, в якому я максимально розкриваю усі свої грані»,

– розповідає @МСCHIPOLLINO.

Варто віддати належне, що за 5 місяців щільного вивчення української мови, артист зараз має значні успіхи в цьому, що дало змогу створити новий проект зі строкатою назвою @МС_CHIPOLLINO

Це такий собі трушний Бро, який зробив себе сам. Сhіро все свое життя присвятив музиці, у дитинстві займався гітарою, починаючи з 90-х, стояв біля витоків хіп-хопу в Україні…

Все розпочалося в місті-герої Харкові, де народився Сhіро, там же він почав як B-Boy, змагаючись на дискотеках у танцювальних батлах. Там він відкрив свою танцювальну студію “Black Cat”, згодом долучився до Djs. Так стартувала його кар'єра як музиканта Dj/MC KOT. У ті часи діджеї були шоуменами, DJ не просто зводив музику, а ще працював з мікрофоном на сцені, був таким собі людиною-оркестром 🙂

Chipo: “Я пам’ятаю, коли все починалось: були бабинні магнітофони, потім касети - і вже найкрутіший для нас формат CD 💿 CD - це був космос, особливо після касет))”.

Згодом все переростає в мережу дискотек у Харкові й області та відкриття продюсерського центру.

Сhіро засновує dj/мс-школу під свій формат і масштабується.

2006 року він повністю виходить з цього бізнесу, настає криза - розлучення з першою дружиною, депресія…

Сhірo: “Це був виклик, який я пережив…”

У 2006 році засновується PRODJ - перший в Україні онлайн DJ-магазин. Це нова сторінка в житті, яка має розвиток і донині;) Зараз це міжнародний музичний бізнес-холдинг PRODJ GROUP.

Все життя Chipo мав музику в серці й знав, що повернеться на сцену. Цей час прийшов. Зараз Chipo - це один з проєктів лейбла “KOLOMUSIC” heylink.me/kolomusiclabel, продюсером якого він є як Chingis.

16.12.22 Виходить 1 реліз проекта MC Chipollino - #smert_katam – це Tik Tok мєм пісня в жанрі POP HIP HOP веселий на драйве стьоб.

Все тільки починається, далі буде;)

Все буде Україна! 🇺🇦

Текст пісні «smert_katam»

Смерть катам

Шо ти брате

В кожній хаті автомата

Смерть катам

Б‘є гармата

Треба ката поховати

Смерть катам

Б’є гармата

Пізди

будем роздавати

Нас з тобою

Не подолати

Горить місто

Горить хата

Ми воюємо за НАТО

Шото НАТО туговате

Поруч ходить тупа вата

Чека кожного розплата

Помстимося ми за брата

Головне, брате, не ссати

Були хлопці вже солдати

Оберіг як срібні лати

Я не можу більше спати

Більш немає сил чекати

Захищаємо вухатих

Наших рідних волохатих

MC Chipollino

Це такий собі трушний Бро, який зробив себе сам.

Сhіро все свое життя присвятив музиці і сьогодні починается нова історія

16.12.22 Виходить 1 реліз проекта MC Chipollino - #smert_katam – це Tik Tok мєм пісня в жанрі POP HIP HOP веселий на драйве стьоб.

Все тільки починається, далі буде;)

Все буде Україна! 🇺🇦

MC Chipollino

He's a self-made Bro.

Сhіро devoted his whole life to music and today a new story begins.

12/16/22 first release of the MC Chipollino project is released - #smert_katam is a Tik Tok meme song in the POP HIP HOP genre, fun on the drive prank.

Everything is just beginning, there will be more ;)

Everything will be Ukraine! 🇺🇦


Читати також