Українські сестри-близнючки написали пісню в укритті

Гурт STEPOVI презентує трек "Леле"

Український гурт написав пісню під вибухами ракет

Гурт STEPOVI презентує трек "Леле", що увійде до нового альбому. Сестри написали пісню в укритті без світла та зв'язку. "Музика завжди нас заспокоює, допомогає викласти всі переживання. Ми чули вибухи згори, але коли ми разом - нам не страшно"

В нас дуже інтуїтивний підхід до творчості. Ми не вчилися музиці, подекуди наші пісні можуть звучати незвично, але ми вкладаємо в кожну пісню дуже багато. Натхення приходить завжди несподівано. Буває, що мелодія сниться.Тоді вже не можливо заснути - прокидаюся і роблю чернетку, щоб не загубити. Саме ця пісня народилася з відчуття. Ми сиділи в укритті і почали говорити про різне, роздумувати, згадувати ситуації з життя.  Я сказала сестрі: "Якщо ми вже тут разом, і не знаємо, чи на довго, давай спробуємо щось написати. Скажи мені, яку хочеш емоцію".Ми поговорили і почали працювати. Аня відкрила нотатки,і писали текст, я почала створювати музику. Записували чернетки вокалу на диктофон.  Про що ця пісня? Вона про перше кохання.Часто ми зустрічаємо правильних людей у неправильний час Інколи докладаємо недостатньо зусиль для того, щоб зрозуміти один одного.Та саме цей досвід вчить нас,він робить нас тими,ким ми маємо бути.І наступного разу ми робимо усе по-іншому і любимо уже по-справжньому.

Коли ми писали цю пісню, то відчували ностальгію, було зворушливо та одночасно сумно. Відчуття, що багато чого минуло та змінилося. Але якби можна було щось змінити, то залишили б все як є. Бо на все є свій час. І яким великим не було б прагнення - збіг термін його придатності. Усе, що ми пишемо - все від щирого серця. Ми впевнені, що деякі історії не можливо розказати - їх потрібно відчути. А музика - найкращий для цього інструмент

Любіть, творіть та надихайте один - одного у будь-яких обставинах. Може здатися, що зараз невдалий час для творчості, але це зовсім не правда. Можливо зараз саме час.


Читати також