Військовослужбовець ЗСУ презентує міжнародну музичну колаборацію

Військовий та виконавець Remez презентує фіт з іспанським гуртом Santero y Los Muchachos

Військовослужбовець ЗСУ та виконавець Remez презентує міжнародну колаборацію, спільний сингл A mellow flowery rain з іспанським гуртом Santero y Los Muchachos.

A mellow flowery rain - це міжнародне музичне підтвердження того, що Україна переможе свого давнього окупанта. Присвята незламному народу України з вірою в перемогу від іспанської музичної індустрії.

«Я став одним з українських виконавців, що отримали грант від Music Export Ukraine на колаборацію з артистом з ЄС. Поки я мізкував з ким зробити колабу і на яку пісню, побачив коментар в інстаграмі від Santero y Los Muchachos, під відео на «Марічка». Ми давно були підписані одне на одного. Після моєї пропозиції хлопці залюбки погодились взяти участь, зі словами: “якщо ми в ділі, то ми повністю в ділі!”»,

- розповідає Remez.

Метою синглу A mellow flowery rain було продовження тримання уваги про ситуацію в нашій країні, бодай через ці десятки тисяч підписників, які є в іспанських колег виконавця Remez. Пісня вийшла одразу трьома мовами, один з рядків іспанською був написаний під враженням від перегляду відео на пісню «Марічка». В пісні A mellow flowery rain, які і в самому відео, помітний контраст наших реалій і помірного життя Валенсії.

«Хлопці знали мене як музиканта, а тепер я військовий. Поки створювалась пісня, хлопці спитали в мене «Чи правда, що квітка мальва є символом миру і берегинею оселі в Україні?». Тоді ми і визначились із приспівом, що мир незабаром настане дощем з мальвових квітів “A mellow flowery rain”»,

- пригадує Remez.

Мир і тепло незабаром зігріюсь світ нашою незламністю та перемогою. Пам’ятаємо й не забуваємо, що ЗСУ боронить наш спокійний сон. Підтримуємо ЗСУ - наближаємось до перемоги!


Читати також