Як вибрати чайний сервіз на подарунок?

Як вибрати чайний сервіз на подарунок?

Хочете подарувати близькій людині практичний сувенір, але не знаєте, що вибрати? Подумайте про сервіз, який викликатиме усмішку на обличчі одержувача щоразу, коли він смакуватиме з нього ароматний чай.

Сервізи в подарунок – гарна ідея для презенту, але тільки в тому випадку, якщо вона стилістично відповідає смакам одержувача. На щастя, в інтернет-магазині «Світ сувенірів» вибір настільки великий, що це не повинно бути проблемою. Там ви знайдете сервізи з філіжанками різної форми, прикрашені всілякими принтами та візерунками. Вибір окремої чашки залежить від того, для кого вона призначена. Є моделі, присвячені батькам, братам і сестрам, бабусям та дідусям, другу, колезі по роботі, керівнику.

Переваги подарунка у вигляді сервізу або окремої філіжанки з принтом:

  • ні до чого не зобов'язує;
  • недорогий;
  • дуже практичний;
  • тема малюнка на чашці може бути адаптована до інтересів одержувача;
  • чудове доповнення до основного подарунка;
  • підійде для будь-якої нагоди.

Для любителів чаю та кави

Якщо одержувач подарунка не уявляє і дня без ароматного чаю, варто подарувати йому сервіз, який полегшить приготування напою. Магазин сувенірів «Світ сувенірів» пропонує гарні набори, в яких, крім самих філіжанок, є спеціальний заварник з ситечком. У деяких окремих чашках також передбачена кришка, яка стане в пригоді при заварюванні трав. Вибір стилістичного оформлення чашок є надзвичайно широким, тому ви легко знайдете подарунок як для любителя мінімалізму, так і розкішних декорацій. У правильно підібраному сервізі чай матиме неповторний смак!

Любителям кави з молоком варто подарувати спеціальну склянку. Лате подають у склянці об'ємом 220-250 мл. Найкраще підійдуть високі склянки зі зручною ручкою або термочашки з подвійними стінками, завдяки яким напій не буде надто швидко вичахати.

Для тих, хто поспішає

Якщо подарунок призначений людині, котра не може довго всидіти на одному місці, виберіть кухоль з кришкою! Даний варіант дозволить одержувачу подарунка скрізь брати улюблений напій із собою. Силіконова кришка захистить вміст від проливання та довше збереже потрібну температуру чаю чи кави. Мандрівникам, напевно, сподобаються склянки, що закручуються, які разом із вмістом зручно перевозити в сумці або рюкзаку.

Для поціновувачів мистецтва

Якщо ваша кохана людина цікавиться живописом, тоді подаруйте їй чашку з картиною улюбленого художника! Такий подарунок навіть не потребує додаткового пакування. Інтернет-магазин «Світ сувенірів» допоможете створити невелику колекцію філіжанок для домашньої «галереї».


Читати також