Якого провайдера інтернету та телебачення вибрати для дому та офісу?

провайдер інтернету та телебачення

В Україні існує безліч постачальників телекомунікаційних послуг, які пропонують різні тарифні плани інтернету та телебачення. Наприклад, Briz TV дозволяє не лише користуватися інтернетом, але й мати сотні каналів і фільмів у смартфоні, планшеті та телевізорі одночасно.

Щодо швидкості стаціонарний інтернет надає набагато більші можливості, ніж мобільний, але в деяких випадках під’єднати його не вдасться. Яке ж підключення обрати для офісу, а яке для дому? Ознайомтеся з деякими порадами та зробіть правильний вибір!

Інтернет в офісі: яким він має бути?

Хороший інтернет для офісу насамперед має бути:

  • стабільним,
  • швидким,
  • безвідмовним,
  • враховувати потреби підприємства,
  • дозволяти розширити мережеву інфраструктуру компанії та під’єднати VPN.

При пошуку ідеального підключення до інтернету для свого робочого місця обов'язково враховуйте всі перераховані вище фактори. Особливе значення для компаній, що працюють, наприклад в рекламній індустрії, має швидкість підключення. Тільки завдяки високій швидкості співробітники зможуть надсилати великі файли зі своїх комп'ютерів контрагентам. Надійність – ще одна важлива характеристика, яку має гарантувати хороший інтернет-провайдер для офісу.

Інтернет для дому: як вибрати найкращий?

Інтернет-підключення для квартири або приватного будинку не обов'язково має бути таким швидким і надійним, як у випадку з офісом. Однак, якщо ви працюєте віддалено, варто подбати про вибір перевіреного постачальника послуг телекомунікацій. З пропозицією одного з них можна ознайомитися на сайті https://www.briz.ua/.

Найбільш важливими факторами для домашнього інтернету є:

  • швидкість підключення до мережі;
  • PING;
  • обмеження передачі даних;
  • тип з'єднання.

PING особливо важливий для фанів комп'ютерних ігор. Мінімальні затримки покращують якість геймплею, а отже, і результати в іграх. Також зверніть увагу на максимальні ліміти передачі даних. Якщо у випадку оптоволоконного з'єднання такі обмеження не мають великого значення, то вони можуть бути прописані у договорах на надання послуг 4G LTE або 5G. Для сім'ї з чотирьох осіб цей ліміт не повинен бути меншим, ніж 250 ГБ на місяць, хоча для безперервного перегляду фільмів у 4К цього може бути недостатньо.

Оптимальним рішенням буде, звичайно, оптоволоконний інтернет 1 Гбіт/с (1024 Мбіт/с). За таке підключення доведеться заплатити трохи більше, але ви будете впевнені, що не зіткнетеся з пригальмовуванням ігор. Сайти завантажуватимуться миттєво, а дивитися фільми онлайн буде справжнім задоволенням!


Читати також