7 причин вибрати шафу-купе

7 причин вибрати шафу-купе

Перед домовласниками під час облаштування приміщення часто постає проблема вибору меблів. Завжди хочеться створити естетичний інтер’єр, не поступаючись функціональністю. Одним із центральних предметів меблів є шафа, вибираючи яку, треба враховувати тип, площу кімнати, матеріал виробу, дизайн, відповідність потребам, загальному вигляду приміщення. Є багато варіантів, кожен із яких має свої плюси й мінуси. Останнім часом популярним трендом є шафи-купе. Розсувні двері гардероба — це стильний і простий спосіб збільшити вільний простір у кімнаті, створити зручні рішення для зберігання речей.

Причини надати перевагу шафі-купе

Гардероб із розсувними дверима можна використовувати в приміщенні будь-якого призначення. Він пропонує оптимальні рішення для зберігання, виглядає вишукано й естетично. Є багато причин купити шафу купе:

  1. Економія простору. Розсувні двері не відчиняються в кімнату, залишаючи більше місця між гардеробом та іншими меблями або вільної площі для маневрування.
  2. Стиль. Шафа-купе універсальна. Вона підходить до будь-якого типу, форми, стилю приміщення. Різноманітність оздоблення дає можливість вибрати розсувні двері відповідно до дизайну інтер’єру, вашого смаку й індивідуальних вподобань.
  3. Безпека. Вам не доведеться турбуватися про ризик наштовхнутися на деталі, що виступають, або перейматися через можливість травмування дітей. Шафа-купе — найкращий вибір для обмеженого простору.
  4. Довговічність. Розсувні двері кріпляться на міцні рами. Завдяки тому, що їхня вага розподілена рівномірно, вони мають довгий строк служби, який можна збільшити за умови обережного використання, необхідного догляду за механізмом, фурнітурою.
  5. Просте використання. Попри великий розмір дверей, вони відчиняються і зачиняються без зайвих зусиль, гучних звуків. Додаткові механізми дають можливість ефективно використовувати простір для зберігання.
  6. Дзеркальне покриття. Двері шафи-купе можуть бути виконані з різних матеріалів. Дзеркальне покриття візуально робить кімнату більшою та яскравішою.
  7. Сучасна естетика. Шафи-купе відмінно підходять до модного інтер’єру. Великий вибір оздоблення і кольорів дає можливість придбати варіант, який підійде для вашої кімнати.

Шафа-купе є універсальною, надійною, гарантує максимально ефективне використання місця для зберігання. Інтернет-магазин меблів https://famille.com.ua/ пропонує широкий асортимент якісної продукції за прийнятними цінами.

Інтернет-магазин меблів

Де придбати хороші меблі

Щоб купити гардероб, який відповідатиме вашим потребам і смаку, варто звернутися до перевіреного постачальника. На сайті Famille можна придбати шафи різних типів, розмірів, стилів для будь-якого інтер’єру. Спеціалісти компанії допоможуть вибрати оптимальний варіант меблів для вашого приміщення, дадуть відповіді на всі запитання.

Джерело: сайт famille.com.ua


Читати також