Співачка СолоХа вдруге стане мамою

Співачка СолоХа вдруге стане мамою

Найспортивніша співачка України та ведуча музичного телеканалу М1 СолоХа вдруге стане мамою та розповіла про свої нові стосунки. Про це співачка розповіла відверто в ексклюзивних інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну та у програмі про життя відомих людей - ЖВЛ.

Після втрати дитини навесні 2022 року, артистка не відразу поділилася радісною новиною й до останнього приховувала свою вагітність. У програмі Слава ПРО, СолоХа розповіла про нового чоловіка, як проходить її вагітність та наголосила, що народжувати буде в Україні.

“Народжувати буду тільки в Києві - тільки в Україні. Ти що, який закордон? Я там вже побувала під час війни, перехрестилася і зрозуміла, що дома краще! Я на стресі постійно, через те, що в мене ця вагітність проходить дуже важко, оскільки я в токсикозі, мене нудить, а з приводу воєнного стану і те, що чуємо майже щодня - ми вже звикли, я адаптувалася”, - розповідає СолоХа.

Не залишилася артистка й осторонь слів блогерки Раміни про те, що вона childfree:

“Як правило, жінки які не можуть народити, вони ховаються за цією термінологією childfree. Не можна про це так озвучувати, тим паче цим гордитися. Це немає бути гордістю для жінки, оскільки найбільша місія жінки - це бути мамою. Мені здається, що такі лозунги потрібно залишати при собі - це моя думка”, - ділиться думкою артистка.

У новому випуску Слава ПРО СолоХа була разом зі своєю старшою донькою Аріанною. Через ревність співачка почала готувати її до того, що в родині їх вже буде четверо.

"Аріана сказала мені, що я молодшу дитину більше любитиму, ніж її. Довелося доньку готувати до цього та пояснювати, що вона в мене перша і я її дуже люблю. Що діти одна велика любов для батьків", - прокоментувала співачка журналістам програми ЖВЛ.

На запитання Слави Дьоміна про нового обранця артистка розповіла, що він працює в правоохоронних органах й не афішує себе та зазначила, що вони разом вже понад півтора року й доповнила, що з колишнім чоловіком в мені тривають судові процеси:

“Знаєш в нас й досі йдуть суди, вже півтора року. Судимось через подружній договір. Я сучасна жінка - сучасна СолоХа, тому й кажу, що мають бути завжди подружні договори. Він не хоче їх виконувати. Там захищені не мої права, а права нашої спільної дитини”, - розповідає СолоХа.

Вже зовсім скоро співачка презентує свою нову відеороботу на пісню “Верба’, яку вагітною відзняла напередодні виходу ексклюзивних інтерв’ю.


Читати також