PlayForUA. Сильвестров

Благодійний концерт. PlayForUA. Сильвестров. Афіша Львова. Постер
Валентин Сильвестров - про цю людину кажуть зазвичай просто та ємко - "геній сучасної музики". Герой України, Народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка.
Автор симфонічних, вокальних, хорових, камерно-інструментальних творів, які у наш час звучать у найпрестижніших концертних залах світу провідними виконавцями сучасності. Мистецтво Валентина Сильвестрова декларує вічні вселюдські цінності, що позначається насамперед на зверненні до пісенних, ліричних мотивів, зосередженому, задумливому емоційному строї музики.
Цей концерт – подарунок для усіх шанувальників творчості Валентина Сильвестрова.
Виконують: Йожеф Ермінь (фортепіано) та Наталія Половинка (спів).
Пропонуємо вам у цей вечір послухати маленькі метафоричні фортепіанні п’єси та пісні та підртримати ЗСУ. Концерт СИЛЬВЕСТРОВ входить до циклу #PlayForUA
Чекаємо на вас!
28 травня, 17:00
Вхід: 200 грн
Театр «Слово і Голос» (вул. Городоцька, 38)

PlayForUA. Сильвестров. Афіша Львова

Йожеф Ермінь – український піаніст, музикознавець. Дипломант республіканського конкурсу піаністів ім. М. В. Лисенка. Нагороджений Державною премією ім. Л. Ревуцького за пропагування української музики (1993) та премією ім. С. Людкевича (2003). Постійний учасник фестивалів “Контрасти” і “Віртуози” у Львові, а також “Київ Мюзик Фест” та “Прем’єри сезону” у Києві, “Варшавська Осінь” у Польщі.
Закінчив Львівську консерва­торію (нині музична Академія ім. М. В. Лисенка), клас Марії Крушельницької; аспірантуру Московської кон­серваторії, клас Євгенія Малініна. Доцент Львівської музичної Академії та філіалу Донецької консерваторії у м. Ужгород.
Артист симфонічного оркестру Львівської обласної філармонії. У своїй виконавській діяльності найбільший акцент робить на авангардній музиці.

Наталія Половинка – співачка, актриса, педагог, художній керівник Театрального центру “Слово і голос”. Засобами театру та музики творить унікальну художню територію проявлення пісні як категорії життя, духовної категорії.
Представник традиційного співу у всіх його жанрах: давні духовні наспіви України, традиційна українська пісня, канти, псальми, український класичний романс – виконавиця сучасної академічної музики та сучасної імпровізаційної музики.
Лауреат міжнародних музичних та театральних фестивалів, Лауреат Національної премії ім.Т. Шевченка за виконання ролей у виставах за творами Г. Сковороди, Платона, В. Стуса (2006).


Читати також