LMF 2023: новий формат й умови участі Львівського медіафоруму

Львівський медіафорум 2023. Як взяти участь. Умови

LMF повертається в оновленому форматі, відповідному викликам й обмеженням воєнного часу. У цьому листі розповідаємо про особливості цьогорічної події, фокусну тему й умови участі.

Дата: 25-27 травня 2023 року.
Локація: Львів.

Фокусна тема: «Після війни або перед війною. Як цивілізації перемогти хаос».

У 1989 році, коли Тоні Джадт задумав свій magnum opus «Після війни», видавалося, що Європа позбулася воєнного минулого, і століття протистоянь добігають кінця. Проте виявилось, що для миру недостатньо права, інституцій та економічного процвітання. Нині в Україні триває повномасштабна агресія Росії, світова «вісь зла» міцніє, а західна цивілізація знову в передчутті великої війни за право демократичного світу існувати й бути собою. Вона видається абсурдною, проте абсурд як такий — не стільки ознака цієї війни, скільки її кінцева мета. Війни, яку майбутнє веде із минулим, цивілізація — із новітнім варварством, а життя — зі смертю. І в цій дуелі медіа — не лише літописці, але й секунданти.

Ми знаємо, як цивілізації занепадають. Але як цивілізації виживають? І що ми повинні зробити для цього? Відповіді на ці питання шукатимемо на LMF 2023.

Особливості формату LMF 2023

З безпекових міркувань IX LMF пройде в закритому форматі, вхід за запрошеннями.

Організатори забезпечать прямі трансляції подій із можливістю ставити запитання спікерам і спікеркам. Ідеї та рішення, напрацьовані на LMF 2023, будуть опубліковані для громадськості після завершення події.

Безпека

LMF 2023 відбудеться в укритті, яке спроєктоване й побудоване відповідно до стандартів приміщення подвійного призначення. Згідно з висновком Державної служби України з надзвичайних ситуацій, приміщення є безпечним і функціонує належним чином.

Як стати учасником чи учасницею LMF 2023

Якщо ви працюєте з глобальною проблематикою і готові активно долучатися до дискусій з міжнародною аудиторією, напишіть на електронну скриньку info@lvivmediaforum.com. Команда Львівського медіафоруму сконтактує з вами й повідомить, чи є змога долучитись до події наживо.


Читати також