Співачка СолоХа виконала державний гімн на благодійному боксерському турнірі

Співачка СолоХа виконала державний гімн на благодійному боксерському турнірі

22 квітня у Києві відбувся благодійний боксерський турнір, метою якого було об’єднання професійного спорту й допомоги ЗСУ.

Це перший вечір боксу у столиці за час повномасштабного вторгнення. Організаторам вдалося зібрати понад 230 тисяч гривень. До благодійного турніру долучилася й найспортивніша співачка України за Книгою рекордів Гіннеса та ведуча музичного телеканалу М1 СолоХа, яка на початку шоу акапельно виконала державний гімн України. Організаторами заходу виступили спортивний промоутер Top Boxing Generation та мережа бійцівських клубів SPARTABOX.

«Як найспортивніша співачка України я не могла пропустити можливість виконати державний гімн на спортивному шоу. Я не лише артистка й творча особистість, спорт для мене — це більше, ніж просто вийти на пробіжку. Це спосіб життя, який я залюбки транслюю своїй аудиторії. Виконання гімну — це завжди велика честь та відповідальність для кожного артиста, особливо у теперішній час. Немає різниці, чи це благодійний турнір в прямому етері спортивного телеканалу, чи будь-який інший захід. Гімн України завжди має бути в серці кожного українця», – розповідає СолоХа.

Важливою частиною спортивного шоу став благодійний аукціон, на якому з молотка пішли знакові цінні лоти, зокрема за 175 тисяч грн продали картину із зображенням Валерія Залужного та Сергія Шаптали та їхніми підписами, за 50 тисяч грн — рукавички з підписом легенди боксу Менні Пак’яо. Кошти будуть спрямовані на допомогу спецпідрозділам ЗСУ, у складі яких боронять нашу свободу боксери клубу SpartaBox.

«Дякую Top Boxing Generation та SPARTABOX за цей благодійний вечір боксу, зібрані з якого понад 230 тис. грн допоможуть нашим військовим частково закрити свої потреби. Не забуваємо про важливість донатів і про те, що ЗСУ потрібна підтримка кожного з нас. Наснаги та ще більшого єднання задля перемоги», — коментує артистка.

Вечір боксу відвідали відомі українські спортсмени, зокрема Віктор Постол, політики, військові й співробітники силових структур, зокрема начальник департаменту Патрульної поліції України Євген Жуков (МАРШАЛ) та начальник охорони Президента України Максим Донець. Боксерське шоу також можна було подивитись у прямому етері на каналі XSport.


Читати також