27-05-2023 Розваги 499

Новини кіно за тиждень. 27 травня 2023

Новини кіно за тиждень. 27 травня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Бенедикт Камбербетч зіграє в байопіку про Боба Ділана

байопік про Боба Ділана

Фільм «Повна невідомість» з Тімоті Шаламе в образі співака Боба Ділана поповнився ще одним зоряним ім'ям. До акторського складу приєднався номінант на Оскар Бенедикт Камбербетч.

Про кастинг повідомив режисер Джеймс Менголд під час Канського фестивалю. Камбербетч втілить легендарного фолк-артиста та наставника Ділана Піта Сігера. Дія фільму розгортатиметься у 1965 році на музичному фестивалі в Ньюпорті, де Ділан (Тімоті Шаламе) вирішить перейти від фолк-звучання до рок-музики. Раніше на роль Сігера, за чутками, претендував Крістіан Бейл.

Раніше до «Невідомості» приєдналися Ель Фаннінг та Моніка Барбаро («Топ Ґан: Меверік»). В основу стрічки покладено книгу Елайджі Волда «Перехід Ділана до електрозвучання» 2015 року. Сценарій адаптували Менголд та Джей Кокс («Банди Нью-Йорка»). Зйомки відбудуться влітку в Нью-Йорку; на екрани фільм буде випущений 2024 року студією Searchlight.

Камбербетч зараз знімається у фантасмагоричному міні-серіалі "Ерік" для Netflix. Цієї осені він з'явиться в біблійному епіку "Книга Кларенса" і в новому проекті Веса Андерсона "Чудова історія Генрі Шугара" (також Netflix).

Amazon призупинив розробку серіалу «Той, що біжить по лезу 2099»

Той, що біжить по лезу 2099

Amazon на рік відклав виробництво серіалу «Той, що біжить по лезу 2099». Причиною став страйк сценаристів, повідомляє ВВС.

Зйомки шоу мали стартувати цієї весни у Белфасті, Північна Ірландія. Дія серіалу розгорнеться через 50 років після подій «Того, хто біжить по лезу 2049» Дені Вільнева. Деталі кастингу та сюжету тримаються в секреті. Сценаристи Сілка Луїза («Сяючі») і Том Спейзлі («Залишені»); пілотну серію мав поставити Джеремі Подесва («Гра престолів»).

Обов'язки виконавчого продюсера взяв на себе Рідлі Скотт, творець оригінального «Того, хто біжить». Нові дати відновлення продакшну та релізу невідомі. Раніше через страйк було припинено провідні проекти Marvel, включаючи «Блейда» та «Громовержців», серіали «Дивні дива», «Останні з нас» та ін.

Доступний розширений трейлер фільму «Барбі»

Комедія "Барбі" режисерки Ґрети Ґервіґ отримала повноцінний трейлер від студії Warner Bros.

Сюжет розповість про легендарну ляльку Барбі, яку раптово виганяють із Барбіленду. Перед нею відкривається реальне життя, що не має нічого спільного з ляльковою ідилією.

Головні ролі у стрічці зіграли Марго Роббі та Раян Ґослінґ (Кен). У другому плані з'являться: Вілл Феррелл, Емма Маккі, Шуті Гатва, Сіму Лю, Америка Феррера, Кейт МакКіннон, Джон Сіна та ін.

Міжнародний прокат розпочнеться 19 липня. Сценарій Ґервіґ писала разом із Ноа Баумбаком («Шлюбна історія»). На саундтреку зазвучать нові пісні Дуа Ліпи, Нікі Мінаж, Lizzo, Charli XCX та ін.

Крістоф Вальц зіграє в комедії про вчителя-найманця

Крістоф Вальц

У Мережі з'явився перший кадр комедійного бойовика «Старикан». Головні ролі у фільмі виконали дворазовий лауреат «Оскара» Крістоф Вальц («Безславні виродки») та Купер Гоффман («Лакрична піца»).

Сюжет розповість про найманого вбивцю Денні Долінскі (Вальц), який має намір виходити на пенсію. Раптом йому пропонують повернутися у сферу та навчити секретам професії молодого та норовливого кілера Вільборга (Гоффман). Забираючи один за одним членів кримінального синдикату, герої розкривають підступні мотиви своїх роботодавців.

У стрічці також зіграла Люсі Лью. Зйомки нещодавно завершилися у Північній Ірландії. Режисером виступив Саймон Вест («Повітряна тюрма»); сценаристом є Грег Джонсон («Останній син»).

Мультсеріал "Конг: Острів Черепа" отримав перший тизер

Netflix та студія Lionsgate об'єдналися для випуску нового анімаційного шоу "Конг: Острів Черепа". Проект є продовженням повнометражного фільму про Кінг Конга 2017 року.

За сюжетом, група героїв зазнає аварії на безлюдному острові. Поступово вони дізнаються, що його населяють жахливі істоти, а править на території гігантська горила Кінг Конг.
Реліз усіх серій "Конг: Острів Черепа" на Netflix відбудеться 22 червня.

Вілл Феррелл зіграє тренера з американського футболу

Вілл Феррелл

Комедіант Вілл Феррелл очолить новий проект Медден. Фільм поставить номінант на Оскар Девід О. Расселл (Збірка промінців надії).

Сюжет розповість про знаменитого тренера з американського футболу Джона Меддена (1936-2021), який також прославився як відомий коментатор Національної футбольної ліги США. Медден встановив рекорд як наймолодший наставник, який виграв Супербоул у віці 42 років із командою «Окленд Рейдерс».

Над байопіком працюють Amazon та MGM. Точна дата релізу не повідомляється. О. Рассел також приклав руку до сценарію, який спочатку був написаний Кемброном Кларком. Текст увійшов до «Чорного списку» найкращих неекранізованих сценаріїв 2022 року.

Феррелл цього літа з'явиться в «Барбі». Нещодавно актор зацікавився серіалом про гольф від продюсера Раяна Джонсона.

Вийшов другий трейлер комедії «Без образ» з Дженніфер Лоренс

Студія Sony Pictures поділилася другим офіційним трейлером до майбутнього фільму "Без образ". Головну роль у ньому відіграла лауреатка Оскара Дженніфер Лоренс.

Сюжет розвивається навколо водія Uber Медді. Щоб уникнути банкрутства, дівчина влаштовується на роботу до багатої родини та їхнього сина Персі. Від Медді просять провести з хлопцем останнє літо перед вступом до коледжу.

У стрічці також знімалися: Ендрю Фельдман, Метью Бродерік, Лаура Бенанті, Наталі Моралес та ін. Режисером виступив Джин Ступницкий («Хороші хлопці»). Реліз заплановано на 16 червня.

З'явилися подробиці «Кінокритика» Квентіна Тарантіно

Кінокритик Квентіна Тарантіно

В інтерв'ю Deadline режисер Квентін Тарантіно поділився деталями свого десятого і, ймовірно, фінального фільму в кар'єрі «Кінокритик».

За словами постановника, зараз стрічку готуються запустити у виробництво. Дія сюжету розгорнеться 1977 року в Каліфорнії. Головним героєм виявиться реальний журналіст, що пише кінорецензії для порножурналу.

«Він писав про мейнстримові фільми і був запасним критиком. Я думаю, він був хороший. І страшенно цинічний. Його рецензії були чимось середнім між раннім Говардом Стерном і Тревісом Біклом (персонаж Роберта Де Ніро в «Таксисті» — прим.ред), якби той був кінокритиком. Він був надзвичайно кумедним. І грубим. Використовував расистські образи. Але читати було смішно», – каже Тарантіно.

Автор «Кримінального чтива» зазначив, що візьме на головну роль актора близько 35 років, з яким раніше не працював. Точної дати релізу «Кінокритика» не повідомляється. Раніше Тарантіно також планував зняти міні-серіал.

«Відьмак» отримає п'ятий сезон

Відьмак

Стрім-сервіс Netflix продовжить шоу "Відьмак" на п'ятий сезон. Про це повідомив кастинг-директор проекту Софі Голланд в інтерв'ю Deadline.

Роль Ґеральта з Рівії у четвертому та п'ятому сезонах виконає Ліам Гемсворт («Голодні ігри»). Сезони зніматимуть один за одним.

Раніше Відьмака втілював Генрі Кавілл. Про своє рішення залишити серіал він оголосив минулої осені. Третій за рахунком сезон за його участю стартує на стрімінгу 29 червня.


Читати також