Гурт MAZEPA презентує новий сингл Моє

Гурт MAZEPA презентує новий сингл Моє

В перший день літа українські рокери представляють слухачам свою нову пісню “Моє”

Ліричний, але водночас мотивуючий зміст пісні “Моє” переплівся з мелодіями голосу Андрія Мазепи - лідера гурту, гітарними співами Мухи Мухіча - гітариста колективу, ударними Володимира Костика та потужним саксофоновим соло від Павла Надала - саксофоніста гурту. Живе звучання та енергетика, які відчуваються у новій композиції вже стали впізнаваною манерою звучання гурту MAZEPA.

Разом з виходом композиції гурт також презентує лірик-відео пісні на своєму ютуб-каналі. Дана відео-робота - вже не перша колаборація гурту MAZEPA з відомим українським кіно-режисером та кліп-мейкером Віктором Придуваловим. Андріївський узвіз у місті Києві став дійовою особою фільму та наче підкреслює своїми архітектурними деталями лірику пісні “Моє” гурту MAZEPA

Пісня “Моє” - вже четвертий музичний реліз гурту MAZEPA з початку 2023 року. Учасники колективу не збираються зупинятись та вже оголосили про намір випустити повноцінний студійний альбом цього літа. Відомо, що альбом міститиме 11 пісень та стане деб’ютним лонг-плеєм для українського гурту MAZEPA.





Читати також