19.07.2023
Культурна країна
eye 202

Перший Театр Антрепризи та Комедії представив комедійну виставу «Граємо в дурня»

Перший Театр Антрепризи та Комедії представив комедійну виставу «Граємо в дурня»

Продюсерський центр "Comedy Space" та Конгресно-виставковий центр "Парковий" нещодавно провели відкриття у Києві "Першого Театру Антрепризи та Комедії", де першою виставою стала французька п’єса "Боїнг-Боїнг" у виконанні Ольги Сумської, Євгена Паперного, Віталія Борисюка, Георгія Хостікоєва та інші. 

Цих вихідних глядачу пощастило насолодитися легендарною комедією "Граємо в дурня" визначного французького автора Франсиса Вебера, що відомий, як сценарист фільмів з Пьером Ришаром "Іграшка", "Високий блондин в чорному черевику" та інших  -   у геніальному виконанні визначних акторів українського театру та кіно: Калантай Сергія, Костишин Костянтина, Астахов Валерія, Ігнатуша Олександра, Синельник Крістіни та Тамбової Анни. 

вистава "Граємо в дурня"

Одночасно  з вечірніми виставами "Перший Театр Антрепризи та Комедії" представляє низку  вистав для маленьких глядачів сумісно з трупою театру дитинства "Kiwi" та грандіозне симфонічне шоу “Гаррі Поттер” у виконанні Національного академічного духового оркестру України.  Перша інтерактивна дитяча вистава «Щенячий Патруль» вже встигла зібрати солд-аут маленьких глядачів минулої суботи. 

У рамках діяльності  сумісного культурного проекту “Comedy Space” та КВЦ “Парковий” більше 400  осіб отримали змогу відвідати вистави безкоштовно. 

У складні часи нашої країни ми збираємо на одній сцені українських акторів театру та кіно, щоб поставити найбільш сучасні, гостросоціальні та дуже життєві п’єси кращих світових драматургів. Ми, разом з колегами, спільно прийняли рішення на кожну виставу запрошувати наших захисників, військових медиків, лікарів, рятівників та інших. Ми вдячні тим, хто бореться за нашу свободу та захищає нашу країну”, – ділиться керівник проекту Сергій Чудаєв,  – “вважаємо необхідним завжди приділяти час розвитку культури,  долучати до неї якомога більшу кількість людей.  У межах гуманітарної діяльності нашого Театру  запрошуємо організовані групи з дитячих закладів, закладів реабілітації військових, лікарень, профспілок тощо до відвідування наших концертів”, – підсумовує він. 

Нагадаємо, що глядачі ще можуть встигнути відвідати  такі вистави: 

6 серпня – "Лазанья по-французьки"; 

15 серпня – "Аладдін та три бажання Джина" дитяча вистава у виконанні артистів трупи театру дитинства KIWI; 

18 серпня – "Гаррі Поттер", ліцензійне симфонічне шоу у виконанні НАЦІОНАЛЬНОГО АКАДЕМІЧНОГО ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ УКРАЇНИ;

27 серпня – "Жінка над нами", в головних ролях Лілія Ребрик та Лесь Задніпровський;

30 серпня – вистава "Боїнг - Боїнг" НА БІС, в головних ролях Ольга Сумська, Євген Паперний, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв. 




Читати також


up