Молода співачка Уляна Шуба презентує пісню «Let’s Dance!»

Молода співачка Уляна Шуба презентує  пісню «Let’s Dance!»

Уляна Шуба - молода артистка. Харківʼянка, яка підкорює столицю. Над релізом працювала ціла команда: Автор слів та музики: Роман Дуда Аранжування: Philipp Kolyadenko Запис вокалу: Антон Карський Зведення: Максим Райден Продюсер: Влад Дівенко

Let’s Dance! Ця пісня не просто заклик до танцю, це важливе нагадування про те, що треба ЖИТИ попри всі незгоди. Люди поринають у сіру буденність, постійно знаходяться в гонитві за успіхом, достатком тощо. Суспільство навʼязує певні кордони, думки, заводить кожного з нас в певні рамки, обмежуючи обирати те, що реально хочеться робити. Щастя в дрібницях, і воно завжди поруч. Не втрачайте час, не бійтеся! Дійте! Танцюйте! Живіть! Let’s Dance! Ми такі, як є! Ми маємо право бути тими, ким нам хочеться бути. Нам дається 100 років, щоб бути щасливими.

Зараз з командою працюємо над створенням міні-альбому. Вже наступного тижня плануємо записати дуже вайбових 3 трека. А також паралельно йде робота над створенням композицій, теми яких ще ніхто не піднімав. Плануємо здивувати аудиторію і не тільки.

Читати також


up