Гурт One Day Off  представляє свій новий сингл «Чому?»

Гурт One Day Off  представляє свій новий сингл «Чому?»

Пісня присвячена цінності часу. Через відносини двох людей, хлопці, в метафоричній формі, описали проблему використання нашого ресурсу.

Люди часто живуть, плануючи майбутнє і намагаючись досягти безтурботного щастя пізніше, коли прийде відповідний час. Проте сьогоденнє має важливий аспект - воно є в наших руках і належить нам”, - ділиться з нами барабанщик гурту Дмитро.

 Аранжування та продакшн треку виконаний у стилі притаманному сучасного року. Куплетний речитатив гармонійно поєднаний з потужним та мелодійним приспівом.

 "Чому?" була повністю спродюсована фронтменом гурту Анатолієм Петрашкевичем у його домашніх студійних умовах. Запис барабанів, основного вокалу був здійснений на студії White Records з допомогою Олега "Білого" Шевченка.

 “Нерідко в голову залазять думки про те, що ти міг би зробити колись чи сказав комусь важливі слова. Тим самим забуваєш, що в тебе є зараз, де ти можеш вже бути іншим і не наступати на ті ж самі граблі. Через призму відносин закоханих людей, котрі не наважились відкрити себе один одному, я співаю про цінність кожного моменту нашого життя”, - ділиться з нами автор Анатолій.

 Сингл ввійде в майбутній дебютний альбом, реліз якого планується на початку 2024 р.

 "Чому?" вже доступна для прослуховування на всіх стрімінгових сервісах за посиланням з 11 серпня.

Додаткову інформацію, включаючи тексти пісень та біографію гурту One Day Off, можна знайти у наших соціальних мережах.

Читати також


up