Українська зірка MARIANA представляє новий сингл «Baila comingo»

Українська зірка MARIANA представляє новий сингл «Baila comingo»

Літо створене для відпочинку, кохання та створення незабутніх спогадів. Ці банальні та вічні теми, на жаль, втратили свою гостроту, а деякі з нас і зовсім встигли забути про літні пригоди.

Саме тому молода українська зірка випускає запальний і по-справжньому літній хіт Baila comingo, який стане ідеальним фіналом спекотного сезону для мільйонів слухачів в Україні та світі.

Сингл є справжнім ковтком свіжого літнього та морського повітря. Саме це ви відчуєте після першого ж прослуховування: «Baila comingo — це пісня про романтичні стосунки і запальні латиноамериканські танці. Ліричні герої цієї музичної історії закохуються, та без зупину танцюють на березі океану», — розповідає про свій реліз MARIANA

Саме такий трек є ідеальним для кінця другого літа російсько-української війни, тому що ця пісня є спогадами про запальні дні і ночі, танці, сонце, пляж, прекрасні гарячі і водночас ніжні емоції й почуття. Все це ми і пам'ятаємо все життя та саме це дає нам силу, наснагу та бажання знову повернутися до цих ідеальних літніх днів.

Сингл Baila comingo не є звичайним літнім танцювальним треком. MARIANA разом зі своїми співавторами вперше в нашій поп-музиці поєднує в одному треку одразу три мови — українську, англійську та іспанську. Це логічний крок у сфері світової музики та буде цікавим, оригінальним та водночас знайомим для аудиторії, яка розуміється, як на вітчизняній, так і на світовій музиці.

MARIANA разом зі співавторами поєднує український характер, англійські меседжі та латиноамериканські ритми, під які неможливо всидіти. Більш того, трьохмовність не є творчою забаганкою артистки. Використання трьох найпопулярніших та наймелодійніших мов є стратегічним кроком та переслідує конкретні цілі: «Те що я співаю українською, англійською та іспанською є символічним. Це вихід української музики на рівень світової. Певна, що вже скоро саме українська музика займе однакові щаблі популярності, разом з треками виконавців з Північної та Латинської Америки», — поділилася своєю стратегією співачка.

Цей трек присвячується красунчику з берегів Карибського моря, але оспівує більшою мірою саме нашу культуру: «У відео головним героєм є саме українець, з татуюваннями вишиванки та бандури, що вкрай необхідно для привернення уваги світу до української культури. Також в поєднанні з латиноамериканськими ритмами та трьома мовами це створює неповторну еклектичну та мультикультурну атмосферу вечірки у вільному світі почуттів та емоцій», — розповідає артистка.

Проривний літній хіт Baila comingo від MARIANA доступний на всіх стримінгових майданчиках.

Читати також


up