ENTONY презентує енергійну пісню «Відірвемось»

ENTONY презентує енергійну пісню «Відірвемось»

ENTONY (Антон Обараз) - український поп артист, родом з Києва. Все життя юнак займається творчістю.

Сьогодні, завдяки відомому українському саундпродюсеру Микиті Богданову, ENTONY може втілювати свої творчі задуми у життя.

Енергійна пісня, яка принесе вам безмежні емоції та позитивний настрій цього літа.

ENTONY запрошує нас у музичну подорож, наповнену танцями, веселощами та незабутніми спогадами. Інтригуючий вокал, поєднаний з запальними латиноамериканськими ритмами та українським вайбом. Відчуйте з цією піснею безмежну енергію та позитивні емоції цього літа.

Той випадок, коли ми можемо впевнено сказати, що запутаної історії не існує. Вона максимально легка, справжньо літня і лайтова. "Відірвемось" була написана для того, щоб люди під нею танцювали, розслаблялися та відпочивали. У ній всі тонкощі нашого сучасного світу, оскільки все наше життя зараз у смартфонах. Але при цьому, коли зустрічаються два палаючих серця, що кохають, навколо зупиняється час, вони встановлюють контакт і починають існувати в одному ритмі в цю хвилину та під цю пісню.

Нещодавно у ENTONY вийшов реліз пісні "Таких, як ти".

Зараз артист з командою працює над своренням нової пісні, яка точно розтопить ваші серця. Назву співак поки тримає у секреті, але вже у найближчий час розповість у своїх соціальних мережах!

Читати також


up