Новий трек Пазли артиста Smillan вже підкорює мережу

Новий трек Пазли артиста Smillan вже підкорює мережу

Перспективний український співак Smillan активно набирає обертів. Експериментатор таких музичних жанрів як: Pop, Rap, R&B, Dance. Хороша музика в поєднанні з приємним голосом потрапляє в саме серця слухача!

Новий сингл «Пазли» від Smillan знайомить нас з новим звучанням артиста й розкриває нові грані емоцій та вражень. Нова робота молодого українського співака дарує слухачам унікальну можливість зануритися в глибину почуттів та думок.

«Пазли» - це про неймовірне поєднання музики, що захоплює з перших секунд та смислового тексту. Все це обрамлено сучасним та трендовим виконанням артиста.

Smillan ділиться з нами своїми переживаннями, стосунками, розкриває питання, які лежать в самій глибині душі. Він розповідає про пошук втраченого елемента, того одного, якого іноді так не вистачає для повної гармонії та цілісності.

Цієї осені планується дуже багато релізів. Це будуть і фіти, і сингли та дуже неочікувані роботи, які приємно здивують. Слідкуйте за соц мережами Smillan, там будуть усі новини й ще багато чого цікавого!


Читати також