28.09.2023
Мистецтво
eye 1914

Топові відео про мистецтво. Добірка за тиждень. 28.09.2023

Що подивитись про культуру. Найкращі відео за тиждень. Добірка від порталу Експеримент. 28 вересня 2023

Вероніка Рупенталь зібрала для вас найцікавіші відео про культуру та мистецтво за тиждень. Корисний і розважальний контент для вашого відпочинку. Приємного перегляду!

Непроста історія створення легендарного фільму Івана Миколайчука "Вавилон 20", про перепони які він подолав, про те, як працювала радянська цензура, яким фільм міг бути і яким він вийшов і на останок поміркуємо про сенси та символи. 

Сьогодні ми поговоримо про найсвіжіші та найцікавіші новини зі світу кіно. Чи повернеться Джоні Депп до культової ролі ? Як виглядають нові Містер і місіс Сміт? Хто представлятиме Україну на Оскар? На якому етапі перебуває виробництво серіалу Гаррі Поттер? Про все це та набагато більше ви дізнаєтесь в цьому ролику! Всім приємного перегляду! 

Гості цього інтерв’ю епізоду Удо Діркшнайдер й Свен Діркшнайдер розповідають про новий альбом U.D.O. Touchdown і тему американського футболу за ним. Ми також говоримо про Україну, Удо згадує божевільну історію зі свого туру 1989 року з Оззі Осборном, і Свен, Удо і я також обговорюємо возз’єднання Удо з його колишнім колегою по гурту Accept Пітером Болтесом. І, звісно є, одо відповідає на популярне запитання, чи будуть Удо та Пітер у майбутньому грати більше класичних пісень Accept, такі як Metal Heart, Balls to the Wall та інші під іменем Dirkschneider. Ми також обговорюємо концерт до 40-річчя Doro на Wacken Open Air 2023 і плани Удо відсвяткувати своє 50-річчя з деякими спеціальними шоу та запрошеними учасниками, а також говоримо про нову автобіографічну книгу Удо Діркшнайдера та багато іншого.

“В'їзд Богдана Хмельницького до Києва” – можливо, один із найбільш недооцінених українцями наших шедеврів. Лише погляньте на це величезне полотно – чотири на майже шість метрів. Тепер це окраса головного мистецького музею України, але довгий час творчість художника в Україні була під забороною. І воно не дивно – варто лише уважніше глянути на цю картину 1912 року.

У першій дискусії нового проєкту «Versus» Богдана і Максим міркують про ілюмінатів, рептилоїдів і вбивство Кеннеді. Чому люди схильні вірити у конспірологічні теорії, чи варто боротися з такими упередженнями, як змінювалися теорії змови із плином часу. І в які з теорій вірять самі Максим та Богдана.

Репродукція майбутнього. Загін кіноманів

Поспілкувались творцями фільму "Репродукція майбутнього": Андрій Парех, оператор ("Спадкоємці", "Вартові", "Сцени з подружнього життя") Софі Бартез, режисерка ( "Мадам Боварі")

Читати також


up