Маєте ресторан? Зробіть його роботу ефективнішою і продуктивнішою

Маєте ресторан? Зробіть його роботу ефективнішою і продуктивнішою

Оптимізація бізнес-процесів шляхом використання новітніх технологій – нині це є не забаганкою окремих підприємців, а нагальною необхідністю. За допомогою таких заходів витримується конкуренція, що існує в будь-якій галузі. Високотехнологічні нововведення дісталися і до ресторанного бізнесу. Якщо ви пов’язані з ним, спробуйте втілити у свій заклад (або мережу) програмний комплекс Fire Menu. Вам не доведеться довго очікувати результату від такого оновлення, його ви побачите дуже швидко.

Загальні відомості про продукт

Програмне забезпечення FireMenu розроблене спеціально для підприємств, що надають послуги в галузі громадського харчування – кафе та ресторанів. Його використання дозволяє ефективно оптимізувати низку процесів, як-от бронювання столиків, робота терміналів ПОС для оплати, коректне функціонування QR-меню, облікові операції та багато іншого.

Платформа FireMenu допомагатиме управляти бізнесом, водночас ви звільняєте час для більш нагальних справ, наприклад покращення сервісу, розширення спектра послуг або меню.

Як це працює

До функцій програмного забезпечення FireMenu входять:

  1. Управління замовленнями. Завдяки використанню ПЗ спрощується їхні прийом, обробка та виконання, а також є можливість здійснювати контроль за цими процесами.
  2. Управління персоналом. Ви маєте змогу контролювати графік роботи, вихідних, відпусток кожного працівника. За потреби ви побачите продуктивність окремих учасників команди.
  3. Управління складом. Є одним із надважливих аспектів для підприємств харчової галузі, адже актуальні відомості про запас продуктів є нагальною робочою потребою.

За допомогою FireMenu ви можете також здійснювати фінансовий моніторинг компанії. У вас завжди буде інформація про прибутки, витрати і стан фінансової стабільності. Стає простішим здійснювати аналітику та звітність. Якщо у вас є швидкий доступ до фінансової інформації, ви краще зможете розуміти бізнес-процеси на підприємстві, а це дозволить своєчасно приймати правильні рішення, спрямовані на розвиток компанії.

Що ви отримаєте

Велика перевага FireMenu полягає в тому, що ПЗ об’єднує різноманітні програмні інструменти, за допомогою яких здійснюється управління ресторанним бізнесом. Платформа сприяє тому, щоби персонал швидко та якісно виконував роботу, а керівники розробляли стратегічні плани розвитку. Програмне забезпечення гнучке. Його можна підлаштувати під заклади будь-яких масштабів, чи то невелике кафе, чи розвинена мережа ресторанів.

У роботі використовуються хмарні технології. Уся інформація є доступною користувачеві з будь-якого пристрою - телефона чи комп’ютера. Дані надійно захищені від сторонніх осіб. На сайті виробника пропонується демодоступ до програмного забезпечення. Це дасть вам змогу відчути його переваги, а також визначитися із налаштуваннями та вибрати тарифний план, вартість якого залежить від набору функцій.

Читати також


up