Пошук кваліфікованих працівників: переваги послуг Sun One

Пошук кваліфікованих працівників: переваги послуг Sun One

Підбір персоналу – важлива задача для будь-якого підприємства, проте її не завжди виконують якісно. Якщо компанія має власний HR-відділ, його працівники займаються не лише співбесідами з потенційними кандидатами. Їхні обов’язки включають також різноманітні кадрові питання, проведення навчань, допомогу в адаптації.

Щоб отримати справді кваліфікованого працівника, котрий точно відповідає усім вимогам, варто звернутися до рекрутингового агентства. Тут завжди налаштовані на результат і зосереджені саме на пошуках працівника. Фахівці точно знають, на що звернути увагу вже під час перегляду резюме, тому їхні послуги допоможуть компанії витрачати менше часу на пошук персоналу.

Як відбувається пошук кандидата

Цей процес складається з декількох етапів. Тільки за комплексного підходу виходить знайти необхідного працівника та якісно розв'язувати питання з кадрами. Рекрутингова агенція спочатку отримує та аналізує вимоги роботодавця до освіти, досвіду, кваліфікації, професійних знань і навичок. Ця інформація знадобиться, щоб шукати за конкретними критеріями та відразу бачити потенційних кандидатів.

Наступний етап – це відбір фахівців, серед яких визначають найбільш відповідних для замовника. Sun One спеціалізується на п’яти основних напрямках бізнесу та здійснює пошук представників різних спеціальностей у декількох сферах. Завдяки великому практичному досвіду та всебічній експертизі тут знаходять кваліфікованих менеджерів середньої та вищої ланки, топменеджерів, керівників, директорів.

Під час перевірки кандидата у рекрутинговому агентстві звертають увагу не лише на інформацію, вказану ним у резюме. Велике значення мають також рекомендації з попередньої роботи чи навчального закладу. Вони можуть підтвердити чи спростувати окремі дані. Проводять всебічну перевірку навичок, а також тестування на знання іноземних мов, якщо володіння ними є однією з обов’язкових вимог клієнта.

Головні переваги професійних послуг із працевлаштування

Займатися пошуками кандидата на посаду самостійно не просто складно, а й неефективно. Не завжди є достатньо часу, щоб оцінити його навички та вміння за резюме чи під час проведення співбесіди. Буває й таке, що штатні рекрутери упереджено ставляться до певних кандидатів, або набирають людей, які не підходять - тільки б швидше закрити вакансію.

Співпраця з рекрутинговим агентством – це такі переваги:

  • завжди успішний результат. У компанії Sun One працюють лише досвідчені рекрутери, котрі мають великий практичний досвід;
  • пошук у власних базах даних. Вони перевірені роками, постійно оновлюються та вдосконалюються. За ними шукають не тільки тих, хто наразі не має роботи, а й працюючих;
  • оперативне виконання замовлень і всебічна оцінка усіх навичок кандидата;
  • зменшення часу на пошуки фахівців. Краще приділити увагу розвитку бізнесу, ніж самостійно займатися пошуками персоналу.

Sun One пропонує співпрацю на вигідних для кожного замовника умовах.


Читати також