Перша українська LMS для навчання

Перша українська LMS для навчання

LMS SkillzRun — це багатофункціональна програма, яка дозволяє створювати власні мобільні застосунки для учнів, співробітників або клієнтів. Завдяки одній платформі ви можете керувати навчальним процесом комплексно та значною мірою автоматизовано. Кінцевий користувач також виграє від використання платформи LMS для навчання SkillzRun, оскільки він має доступ до знань та можливість відстежувати свій прогрес в режимі онлайн.

Що дозволяє робити LMS?

LMS (система управління навчанням) дає можливість ефективно керувати шляхами розвитку співробітників у всій організації. Основним завданням LMS є можливість проведення та участі в онлайн-навчанні, але використання платформи має набагато більше функцій і приносить значні переваги. Це програмне забезпечення дозволяє створювати курси, збирати матеріали та відстежувати хід навчання, а також підтримує роботу відділу кадрів шляхом автоматизації призначення обов’язкових тренінгів, створення документації та швидкого аналізу вибраних даних.

Як працює LMS?

Основним завданням кожної LMS є оптимізація процесів навчання, а також можливість самостійного створення курсів. Наприклад, завдяки автоматизації співробітники того чи іншого відділу отримають відповідний набір навчальних матеріалів, щойно вони будуть включені в організаційну структуру компанії. Також система нагадає їм про можливу необхідність повторити чи відновити навчання через певний проміжок часу, тим самим полегшуючи роботу відділу HR.

Платформа LMS також служить бібліотекою, де безпечно зберігаються навчальні матеріали. Ефективна система архівування дозволяє швидко знаходити дані, розширювати базу знань та отримувати доступ до матеріалів з будь-якого місця і в будь-який час.

Важливим елементом функціонування кожної платформи дистанційної освіти є розгалужена система звітності. Вона ефективно працює в середовищі великих компаній, де щодня аналізуються величезні обсяги даних. Щодо аналітики такого великого масштабу використання інтелектуальних алгоритмів, які автоматизують роботу, є необхідністю.

Особливості LMS SkillzRun

SkillzRun – це результат спільної роботи спеціалістів у галузі освіти та ІТ. Таке поєднання допомагає вивести навчання на новий технологічний рівень з боку мобільності, інтерактивності, мотивації. Під час створення продукту був застосований інтернаціональний підхід:

  • взято найкраще від українського та західного ринку освіти,
  • проведено досліди і тестування,
  • результати інтегровано в SkillzRun.

SkillzRun має мобільний застосунок iOS & Android, який учні, співробітники чи клієнти можуть завантажити в App Store чи Play Market.


Читати також