Складові хорошої історії для бренду

Складові хорошої історії для бренду

Ви хочете, щоб ваш контент запам’ятовувався? Тоді вам потрібно розповідати історії. Історії — це не просто розваги. Вони можуть допомогти вашому бренду створювати позитивний образ і залучати нових клієнтів.

1. Розвага

Історія із захопливим наративом зацікавить аудиторію та спонукатиме її дізнатися, що буде далі. Такі історії переконують і залишають читача/слухача/глядача із собою. 

2. Персоналізація

Залежно від ніші вашого бренду, розповідайте історії, які є особистими та з якими людині легко себе асоціювати. Не треба робити контент «для всіх». 

3. Освіта

Освітня історія залучає аудиторію через цікавість і жагу до знань. Спільнота, яка бачить у вашому контенті нові корисні знання, швидше за все, довірятиме вашому бренду.

4. Структура

Історія з чіткою структурою — легка для наслідування. До того ж вона не лише робить історії вашого бренду зрозумілими та легкими для читання, але й добре відображає організаційні здібності вашого бізнесу.

Щоб ваш контент запам’ятовували — розповідайте розважальні, навчальні, структуровані та добре написані історії. Це не тільки допоможе вашому контенту залишитися у пам’яті аудиторії, але й створить позитивний образ бренду. 


Читати також