Лісан презентує емоційну пісню про кохання «Завжди двоє»

Лісан презентує емоційну пісню про кохання «Завжди двоє»

Кожна пісня Лісан - це підтримка. Людям потрібні люди, а допомогти найбільшій кількості людей можна саме через музику. Лісан вирішила, що кожна пісня буде мати в собі мету допомогти. Лісан піднімає теми кохання, відносин, життя та шляху до себе.

Ця пісня була натхненна людьми, які вміють боротися, які не здаються і не опускають руки за будь-яких обставин. Людьми, які мають таку сильну віру і таке велике кохання, що здатні долати будь-які відстані, кордони та труднощі.

“Завжди двоє” - це пісня про те, що для справжнього кохання немає меж та перешкод. Воно здатне дарувати надію, порятунок та сили тоді, коли інші вже здалися. І воно точно переможе.

Музичне відео, що його супроводжує, розповідає історію звичайної щасливою сімʼї, яка мусила розлучитись через війну. Головна героїня переживає важкі емоції та намагається виплеснути їх через творчість.

"Я написала цю пісню у повітрі. В літаку, який нісся через хмари, я відчула, як сильно мені хотілося, щоб таку свободу мали всі люди. Саме заради свободи і того, щоб життя продовжувалось, чоловіки і жінки йдуть захищати країну, залишаючи свої сімʼї. Їм дуже необхідна наша підтримка, і тим, хто воює, і тим, хто чекає. Ця пісня стала для мене способом виразити їм цю підтримку."

Лісан планує випускати по одному треку в місяць, адже саме такий режим тримає в тонусі і саму співачку, і її слухачів. Вона активно веде соц мережі, прислухаючись до своєї аудиторії і підтримуючи з нею постійний контакт.

Читати також


up