Автор та виконавець Іоан Мельник презентує новий сингл «Ворогам»

Автор та виконавець Іоан Мельник презентує новий сингл «Ворогам»

Молодий український автор та виконавець Іоан Мельник продовжує активно завойовувати українського слухача, будучи в лавах ЗСУ, як і мільйони інших наших хлопців і дівчат.

Артист презентує новий сингл «Ворогам», який стане частиною його майбутнього альбому. Іоан записує музику дистанційно та робить промо свого матеріалу, завдяки своїй команді.

Іоан пише про своє життя, а його треки відповідають нашим часам. Працюючи в жанрі поп-музики він виражає свої емоції, досвід, страхи та бажання. Його новий трек — «Ворогам» — послання тим, хто хоче нас знищити та для тих, хто не дозволяє цього.

Третя за рахунком пісня молодого українського виконавця Іоана Мельника вийшла найособливішою, найрізноманітнішою і найвідвертішою. «Ворогам»  — трек,  який чіпляє з першої секунди прослуховування завдяки дуже яскравому приспіву, а куплет не залишає сумнівів у рішучості нашого героя.

І хоча Іоан описує особисті почуття, впевнений – їх готові поділити всі наші воїни. «Це бойовий, мотиваційний трек, то звучить моя лють та адреналін», — розповідає артист.

Трек розповідає про військового, їх любов та почуття. Зокрема, Іоан звертається до батьків - як до своїх, так і до батьків інших захисників.

Пісня має основний меседж, який буквально близький кожному українцю:«Я закликаю на захист країни та роблю все, щоб справедлива смерть прийшла до тих, хто напав на нашу країну», — розповідає Іоан.

Може здатися, що пісня має дуже жорсткий текст, але насправді вона про кохання, про майбутнє, в якому не буде ворогів. Чому? — Послухайте нову пісню Іоана Мельника та зможете знайти у ній відповіді.

Зарядитись силою на боротьбу та підтримати наших військових  можете і ви. Трек доступний на усіх стримінгових сервісах.

Читати також


up