Могилевська показала своїх рідних у новому кліпі «Давай зустрінемо Різдво вдома»

Могилевська показала своїх рідних у новому кліпі «Давай зустрінемо Різдво вдома»

Днями Наталія Могилевська представила нову музичну роботу «Давай зустрінемо Різдво Вдома». Артистка присвятила пісню всім українцям, які мріють зібратися разом за одним великим родинним столом.

«У мене сьогодні свято - новорічна прем'єра пісні. Не дивуйтесь, що святковий настрій перетинається трохи ліричним куплетом. Сьогоднішнє свято має присмак величезного суму і переживань. Але навіть в такий жахливий і сумний час, можна знайти в своєму серці місце для тепла, віри, любові, сімейних цінностей і теплих спогадів із дитинства. Бажаю всім щасливого Різдва і Нового Року!», - відмічає Наталія Могилевська.

У своїй виставі «Я вдома», яка на сьогодні вже стала культовою, Могилевська розповідає, як в перші дні повномасштабного вторгнення їм довелося з родиною рятувати вагітну сестричку та ховатися у гаражі. Було небезпечно, але вони трималися, рятувалися тим, що співали.

«П’ята ранку, було темно, було тихо, як в раю...а я готуюсь до концерту, шию сукню, плани, плани, плани...Мені було страшно. Мені було страшно? От моїй вагітній сестричці, ось кому було страшно! На 8-му місяці вагітності вона опинилась під бомбами на метро Оболонь зі всією родиною, з дітьми та літніми людьми. Якось вони дісталися до мене.»,  - згадує Наталія Могилевська у своїй виставі «Я вдома».

Читати також


up