Гурт INTUITS презентує новий сингл «Дозволь собі»

Гурт INTUITS презентує новий сингл «Дозволь собі»

Український проєкт INTUITS стрімко завойовує нових слухачів та представляє новий сингл «Дозволь собі», який стане частиною їхнього майбутнього повноформатного альбому.

Гурт продовжує працювати в жанрі сучасної альтернативної поп-музики та широко використовує у творчості різноманітні живі інструменти, включаючи народні, та синтетичні звуки. Для гурту INTUITS трек «Дозволь собі» також став особливим. Команда втілила свою дитячу мрію та організувала власну студію звукозапису, таким чином ставши абсолютно вільною у творчості.

Артем Карапетян, Антон Резнік, Антон Заглуха продовжують досліджувати теми, актуальні для України 2023 року та представляють оригінальний трек — мотиваційний, такий, в якому йдеться про правду та любов. Героєм треку також є наш військовий, який звертається до батьків.

Сингл «Дозволь собі» має чіткий меседж, особливо актуальний у наші часи: «Ми закликаємо відмовитися від внутрішніх «рамок» і забобонів, які не дають людині робити те, чого вона по справжньому мріяла в дитинстві».

«Просимо бути сильнішим за обмеження у своїй свідомості, дозволити собі свободу, але з іншої сторони й не «перегинати палицю» у своїх діях», — продовжують хлопці.


Читати також