Як підібрати підлогові кулери у місті Дніпро

Підлогові кулери Дніпро

Впевнені, що в кожному офісі десь у куточку стоїть зручний та лаконічний кулер для води. Він чудово підходить для такої обстановки, адже має привабливий зовнішній вигляд і стримане дизайнерське рішення. Крім того, кулери стану незамінним помічним для домашнього користування. Якщо ви досі вагаєтеся у виборі обладнання та його доцільності, то ця стаття вам точно стане у пригоді.

Все про підлогові кулери

Якщо у вас є фінансова можливість, а в кімнаті є достатньо вільного місця, рекомендуємо звернути увагу на підлогові кулери в Дніпрі. Цей вид обладнання для подачі води вирізняється більшою спроможністю та характеристиками порівняно зі своїм братом – настільним кулером. 

Звертаємо увагу! Так як до комплектації підлогових кулерів входить холодильна система (компресор), краще вибирати перевіреного виробника, який дає гарантійний термін на товар. Це забезпечить впевненість у роботі приладу, а в разі виходу його з ладу – сервісну перевірку.

Цінова категорія на підлогові кулери залежить від функцій обладнання, його продуктивності та вбудованих можливостей. Наприклад, існують моделі зі спеціальною шафою для зберігання нехарчових продуктів (чаю, цукру, серветок) або ж наявна холодильна камера. Моделі відрізняються також типом завантаження бутлів – верхнє та нижнє. Прилади з другим типом збереження тари будуть більш дорогими.

Якщо ви шукаєте практичний підлоговий кулер тільки для набирання води кімнатної температури, рекомендуємо обладнання без системи охолодження. Вони підходять для сімей з дітьми, а також людей похилого віку, яким складно фізично набирати воду.

Де купити підлоговий кулер для води?

Перед тим як купити обладнання потрібно визначитися з наявними функціями, типом завантаження бутлів, способом подачі води чи звернутися до спеціалістів, які дадуть професійну консультацію та допоможуть купити бажаний прилад. 

ТМ «Н2О» спеціалізується на доставці корисної питної води в бутлях, а також реалізує кулери для води. В інтернет-магазині представлено широкий вибір як підлогових, так і напольних кулерів різних моделей. Крім того, у нас є можливість взяти в оренду обладнання. 

Підлоговий кулер для води – це чудове рішення як для офісу, так і для квартири / будинку. До речі, їх часто замовляють на дачу чи у готельно-ресторанні комплекси. Разом з ним ви відчуєте комфорт і зручність, а смачна питна вода «Н2О» наповнить тіло бадьорістю на цілий день. Тільки якісні та сертифіковані продукти від найкращих вітчизняних і світових виробників. 


Читати також