Які ковдри варто придбати оптом для всієї родини?

Які ковдри варто придбати оптом для всієї родини?

Асортимент ковдр на сайті https://polotenca.ua/ua/odeyala/ дуже великий, тому може бути важко зробити вибір на користь тієї чи іншої моделі. Враховувати потрібно не лише розмір та ціну. Дуже важливо, щоб ковдра відповідала температурі в будинку. Різні люди по-різному відчувають температуру навколишнього середовища, тому на покупку правильної ковдри найбільше вплине індивідуальний тепловий комфорт даної людини. Купуючи ковдри оптом для всіх членів родини, слід ретельно проаналізувати їхні потреби й очікування.

Натуральна чи синтетична ковдра: яку обрати?

Найчастіше ковдри поділяють на натуральні та синтетичні. Натуральна ковдра може бути зроблена з вовни (зазвичай овечої чи альпаки) чи наповнена пухом (качиним або гусячим). Також можна знайти натуральні ковдри з бавовни чи шовку. Такі ковдри відносяться до преміального сегмента. Вони виправдають очікування навіть найвибагливіших користувачів, які цінують властивості природних матеріалів. Натуральні ковдри легкі, приємні на дотик і довговічні. Правильний догляд за такою ковдрою дозволить використовувати її протягом довгих років.

Що стосується синтетичних ковдр, то для їхнього виготовлення зазвичай використовується поліестер. У такому випадку наповнювачем ковдри може бути, наприклад, холлофайбер. Цей наповнювач нагадує натуральний пух і робить синтетичну ковдру м’якою та пухкою. Вирішуючи придбати певний тип ковдри, ви повинні знати про всі переваги та недоліки такого рішення.

Переваги та недоліки натуральних ковдр

Переваги:

  • Натуральні ковдри (вовняні чи пухові) дуже довговічні.
  • Вони легші за синтетичні ковдри, але від цього не менш теплі.
  • Натуральні наповнювачі добре пропускають повітря, що дозволяє шкірі дихати. Це чудове рішення для людей, які надмірно потіють.
  • Вони чудово утеплюють, але не перегрівають тіло.

Недоліки:

  • Натуральні пухові ковдри можуть викликати алергію. У такій ситуації є альтернатива – можна вибрати шовковий або бавовняний наповнювач.
  • Натуральні пухові ковдри не можна прати в домашній пральній машині. Їх необхідно здавати у хімчистку.

Переваги та недоліки синтетичних ковдр

Переваги:

  • Синтетичні ковдри чудово задовольняють потреби алергіків та рекомендуються дітям.
  • Синтетичну ковдру можна прати у пральній машині навіть при високих температурах, тому це хороший вибір для людей, які піклуються про найвищий рівень гігієни. Регулярне прання ефективно позбавляє ковдру від пилових кліщів та мікроорганізмів. Це захищає користувача від розвитку астми й інфекцій верхніх дихальних шляхів.
  • Синтетичні ковдри створені для належної циркуляції повітря. Вони завжди тримають форму і, на відміну від натуральних ковдр, їх наповнювач не злипається.

Стаття для інтернет-магазину «Рушники» polotenca.ua.


Читати також